Neler Yeni

Bu gün kargoya verildi ne zaman gelir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
Evet arkadaşlar topladigim bilgisayarın bütün bileşenleri kargoya verildi bu gün. Sizce tahmini ne zaman gelir malum bayram var yasak var hafta sonu var kafam biraz karıştı sizin yorumlariniz neler ?

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu süreyi değiştirecek birsürü kriter var. Ben GameGaraj'dan almıştım kargoya verildikten sonra Yurtiçi kargoyla 1 günde geldi mesela.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu süreyi değiştirecek birsürü kriter var. Ben GameGaraj'dan almıştım kargoya verildikten sonra Yurtiçi kargoyla 1 günde geldi mesela.
Bu kadar açıklayıcı bir yorum için teşekkür ederim. Başka fikri olan varmı arkadaşlar ?

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Hangi siteden aldınız? Satıcıdan satıcıya değişebilir. HB üzerinden dambıl almıştım 2 haftada geldi fakat üstteki arkadaşın dediği gibi 1 gün gibi kısa sürelerde de gelebilir.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Evet arkadaşlar topladigim bilgisayarın bütün bileşenleri kargoya verildi bu gün. Sizce tahmini ne zaman gelir malum bayram var yasak var hafta sonu var kafam biraz karıştı sizin yorumlariniz neler ?
Kargo şirketleri çalışmıyor değil mi yanlış bilmiyorsam en erken çarşamba en geç bence pazartesi ama tabi bu durumlar yoğunluğa göre değişir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
Kargo şirketleri çalışmıyor değil mi yanlış bilmiyorsam en erken çarşamba en geç bence pazartesi ama tabi bu durumlar yoğunluğa göre değişir.
Yasakta çalışıyorlar ama bayrami bilmiyorjm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi siteden aldınız? Satıcıdan satıcıya değişebilir. HB üzerinden dambıl almıştım 2 haftada geldi fakat üstteki arkadaşın dediği gibi 1 gün gibi kısa sürelerde de gelebilir.
İnce hesap ve n11 den aldım parcalari

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Bunu ben de merak ediyorum. Yurtiçi Kargo Cumartesi günleri kısa süre de olsa çalışıyor, sadece Pazar günleri kapalı. Ama bayram dolayısıyla en büyük merakım bu şuan.

Tahminimce Pazar, Pazartesi ve Salı çalışmayabilirler. Mesela bugün sistem siparişi verdiyseniz firma hızlıysa yarın kargolar, kargo da en geç haftaya Perşembe getirir. Tabii geleceği şehir ve yoğunluk da önemli.

Yasakta çalışıyorlar ama bayrami bilmiyorjm

İnce hesap ve n11 den aldım parcalari
İncehesap biraz aksatabilir. Büyük bir yoğunluk olduğu biliniyor tüm forumumuzda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
Bunu ben de merak ediyorum. Yurtiçi Kargo Cumartesi günleri kısa süre de olsa çalışıyor, sadece Pazar günleri kapalı. Ama bayram dolayısıyla en büyük merakım bu şuan.

Tahminimce Pazar, Pazartesi ve Salı çalışmayabilirler. Mesela bugün sistem siparişi verdiyseniz firma hızlıysa yarın kargolar, kargo da en geç haftaya Perşembe getirir. Tabii geleceği şehir ve yoğunluk da önemli.
Sanırım önümüz hafta değilde sonraki pazartesiye umitlensek daha iyi hayal kırıklığı olmaz 😎😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,846
Üyeler
166,281
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom