Bence yaptir felan filan kolları felan aldinmi ver 600'e sonra Ps3 Slim yada Super Slim al daha iyi olur oyun çeşitliği felanArızalı olarak alıyorum zaten PS4'ü farklı, XBOX 360'ı farklı birinden alıyorum.
kanka ebnde var sorun olursa yaz bana 2 3 senelik xbox360 sahibiyimBu gün 100 TL'ye bazı korsan oyunları okumayan XBOX aldım kolları yoktu ne dersiniz?
Bu gün 100 TL'ye bazı korsan oyunları okumayan XBOX aldım kolları yoktu ne dersiniz?
200 100 arası bulursun ama dikkat et replikaları çok aşırı fazlaŞimdi buna 150 TL'ye 2 tane siyah XBOX 360 kolu alıcam uyumlu olur mu ve fiyatı nasıl?
3 yıl kullandım halen takır takırBu şey değil 3 K hatası veren konsol xd
200 100 arası bulursun ama dikkat et replikaları çok aşırı fazla
he onlarda çalışır sıkıntı etme
bu arada korsan konsol mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıl kullandım halen takır takır
malesef korsan aldım ama sıkıldım orjinal almamışım iyiki onu ps3 alın bence orjinal olarak online beleşHocam o hata zaten düzeldi ilk çıkan sürümde her 5 xbox kullanıcısından 3 ünde o hata vardı yenilendi sonradan :d
bende ps3 var eskiden yatağın altında duruyor flash la kırıcam uncharted serisi rdr the last of us falan bitiricem kırarım demi zaten basit bişeymalesef korsan aldım ama sıkıldım orjinal almamışım iyiki onu ps3 alın bence orjinal olarak online beleş
moruq bence güzel bi konsol forza horizion 2
red dead redemtion
ah ah PC'dekiler oynayamadı bu iki efsoyu
evet de bence susak korsan yasakbende ps3 var eskiden yatağın altında duruyor flash la kırıcam uncharted serisi rdr the last of us falan bitiricem kırarım demi zaten basit bişey
korsana özendirmek yasak diye biliyorum konuşması da mı yasak ben şuan kimseyi korsana özendirmiyorum sadece soru sordum yasaksa biri söyleyebilirmievet de bence susak korsan yasak
bu arada red dead redemtion oyna kank
sadece xbox 360 ve ps3'e çıktı