Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,657
aldığımda gel online oynayalım tek başıma yemez oynamaya zatenDying light çok iyi oyun be destan yazarım o oyuna
aldığımda gel online oynayalım tek başıma yemez oynamaya zatenDying light çok iyi oyun be destan yazarım o oyuna
O oyun korkutucu değil bu arada en korkutucu şey geceleri Volotile ler geliyor üzerimize zıplayabiliyorlar ancak onun dışında korkutucu içerik yokaldığımda gel online oynayalım tek başıma yemez oynamaya zaten![]()
sen onu gece oyunu oynamaya çalışan bana söyle birdeO oyun korkutucu değil bu arada
Hocam ben gece 2 de oynuyordumsen onu gece oyunu oynamaya çalışan bana söyle birdegörmen lazımdı
Bide hocam o oyunda o kadar iyiyim ki kanalizasyonlardan diğer şehire geçmeyi bile biliyorumsen onu gece oyunu oynamaya çalışan bana söyle birdegörmen lazımdı
Kanalizasyondan geçmeye gerek yok ki kağıttan geçiyorsun. Challenge yapıyorsan orası başkaHocam ben gece 2 de oynuyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide hocam o oyunda o kadar iyiyim ki kanalizasyonlardan diğer şehire geçmeyi bile biliyorum
gizli yerleride öğrenmişsin demek following'i alınca online giriliyordu değilmi senle o oyunu oynamak bana farz oldu artıkHocam ben gece 2 de oynuyordum
Bide hocam o oyunda o kadar iyiyim ki kanalizasyonlardan diğer şehire geçmeyi bile biliyorum
Onu biliyorum ama öyle geçmek daha zevkliValheim
Kardeşim ve kuzenim ile birlikte oynuyoruz. Oldukça zevkli geçiyor ama oyunun optimizasyonu çok kötü
Kanalizasyondan geçmeye gerek yok ki kağıttan geçiyorsun. Challenge yapıyorsan orası başka
Pc sadece roblox kaldırıyor yazmışsın@HİT_GOOSE ab nie üzgün attın