Maykıl Sıkofiıld
80+
- Bütçe
- 700
çözüldü
Son düzenleme:
2.5” olanlar laptop diski. Masaüstünde kullanmak mantıklı olmaz. Ama laptop içinse onları alman şart.Western Digital Blue WD10SPZX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WD10SPZX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue WD10SPZX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.222,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Blue WD10JPVX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WD10JPVX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WD10JPVX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comWestern Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Purple WD10PURZ SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Purple WD10PURZ SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Purple WD10PURZ SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.219,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sizce hangisi?
Western Digital Blue WD10SPZX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WD10SPZX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue WD10SPZX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.222,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Blue WD10JPVX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WD10JPVX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WD10JPVX SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comWestern Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Purple WD10PURZ SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Purple WD10PURZ SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Purple WD10PURZ SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.219,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comWestern Digital Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Purple WD10PURX SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sizce hangisi?
Kronik sorunlu barracuda serisi miÖncelikle WD markasından uzak dur. En dandik diskleri üretiyorlar. Sen bir de çöp olan Blue serisini atmışsın buraya. Kaçarak uzaklaş. Amacın oyun oynamak ise Seagate Barracuda alacaksın.
Kronik sorunlu barracuda serisi mi
ben 2 tane wd blue disk kullanıyorum yaklaşık 7 senedir,hiçbir sıkıntıları yok,hdd sentinel programında 1000 günden fazla ömrü var yazıyor hala ikisininde.6-7 senedir barracu da kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. 2 sene önce de wd'nin blue diskini aldım 1tb modelini daha geçen hafta bozuldu durduk yere. İçin de çok önemli aile resimleri videoları vardı hepsi gitti. Ayrıca ufak bir araştırma ile wd'nin ne kadar kötü bir marka olduğunu görebilirsin. Özellikle blue modelleri çok kötü. WD alacaksan black serisi alacaksın diğerleri işe yaramaz. Ben disk dediğim zaman aklıma sadece seagate geliyor kim ne derse desin tık demedi maşallah. Bu aralar sıfır disk alacağım barracuda'nın 2tb olanında gözüm var şuan da. İndirim falan yakalarsam alacağım hemen. Seagate'den şaşmam.
Yani öyle bir sallıyorsun ki yani öyle böyle değil ya, çamur at izi kalsın yuh artık ya. Hani bir marka gömülür de bu nedir ya ayıp.Öncelikle WD markasından uzak dur. En dandik diskleri üretiyorlar. Sen bir de çöp olan Blue serisini atmışsın buraya. Kaçarak uzaklaş. Amacın oyun oynamak ise Seagate Barracuda alacaksın.
Sana gelen diskte sorun vardır bozulmuştur onu anlarım. Ama buna dayanarak WD markasına “çöp” tabirini kullanmak ne alaka onu anlamadım. Öncelikle Seagate Barracuda 1TB ve 2TB modelleri diskin düşük ömürlü olup çabuk bozulmasına sebep olan bir mimariye sahip, giriş seviyesinde WD diskler genele vurursak çok daha sağlamdır. Bir tane Seagate diskin 10 yıl dayanması veya bir tane WD diskin 10 günde bozulması bunu değiştirmez.6-7 senedir barracu da kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. 2 sene önce de wd'nin blue diskini aldım 1tb modelini daha geçen hafta bozuldu durduk yere. İçin de çok önemli aile resimleri videoları vardı hepsi gitti. Ayrıca ufak bir araştırma ile wd'nin ne kadar kötü bir marka olduğunu görebilirsin. Özellikle blue modelleri çok kötü. WD alacaksan black serisi alacaksın diğerleri işe yaramaz. Ben disk dediğim zaman aklıma sadece seagate geliyor kim ne derse desin tık demedi maşallah. Bu aralar sıfır disk alacağım barracuda'nın 2tb olanında gözüm var şuan da. İndirim falan yakalarsam alacağım hemen. Seagate'den şaşmam.
Yani öyle bir sallıyorsun ki yani öyle böyle değil ya, çamur at izi kalsın yuh artık ya. Hani bir marka gömülür de bu nedir ya ayıp.
Sana gelen diskte sorun vardır bozulmuştur onu anlarım. Ama buna dayanarak WD markasına “çöp” tabirini kullanmak ne alaka onu anlamadım. Öncelikle Seagate Barracuda 1TB ve 2TB modelleri diskin düşük ömürlü olup çabuk bozulmasına sebep olan bir mimariye sahip, giriş seviyesinde WD diskler genele vurursak çok daha sağlamdır. Bir tane Seagate diskin 10 yıl dayanması veya bir tane WD diskin 10 günde bozulması bunu değiştirmez.
O foruma da yeterince hakim olduğumu düşünüyorum. Forumlarda giriş seviyesi SSD olarak genelde WD Blue öneriliyor. İllaki Barracuda önerenler de oluyor ama bilgili üyelerin çoğu o diskin kusurlarını biliyor.Yahu ben sadece bende ki disk bozuldu diye böyle demiyorum ki. Araştırdım diyorum okumuyormusunuz? Genel olarak hangi foruma girerseniz girin sizin kadar kimse önermiyor WD diskleri. Özellikle blue serisini kimse önermiyor. Technopat forumda bununla alakalı konu açın mesela size kimse wd önermez. Nedenleri ile de cevabınızı alırsınız.
benim 7 senelik wd bluenin hala 200 mb/s hız vermesi hariç sorun yokNereye sallıyorum dostum? Araştırdığım bir konu bu. Elinin altında internet var 10 dakika araştır sende. Özellikle Blue serisini kimse önermiyor zaten. Ayrıca okuma yazma hızlarında da büyük bir fark var. Blue modelleri maksimum 100 - 120 Mb falan görüyor barracuda 210 MB hızları görüyor. Bu bile wd almamak için bir neden. İncehesap sitesine gir dediğim disklerin yorumlarına bir gir bak bakalım. Blue disk ile oyunlar da takılma kasma sorunu yaşıyorum barracuda ile en ufak takılma sorunu yok falan yazıyor adamlar. Kafamdan uydurmuyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu ben sadece bende ki disk bozuldu diye böyle demiyorum ki. Araştırdım diyorum okumuyormusunuz? Genel olarak hangi foruma girerseniz girin sizin kadar kimse önermiyor WD diskleri. Özellikle blue serisini kimse önermiyor. Technopat forumda bununla alakalı konu açın mesela size kimse wd önermez. Nedenleri ile de cevabınızı alırsınız.