Neler Yeni

Bu Harp Madalyası Orijinal mi?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar fiyatı tam 15 bin TL ben bunu pazarlık yapıp almayı düşünüyorum lakin aklımda şüphe var Çanakkale harp madalyası ismi sizce gerçek midir çünkü alıp bir sandığa koyacağım eğer sahte ise sağlam bir kazık yerim kendi yerimde bize güvenmiyorsanız almak zorunda değilsiniz gibi bir cümle kullandı bu yer beyazıtta siz bir yorumlar mısınız?

Ekler

• IMG_0738.jpeg
    IMG_0738.jpeg
    1.6 MB · Hit: 154

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok var nette 2 3 bine neden 15k
Orijinal mi o önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal gibi fakat fiyatı çok fazla
Adamla pazarlık yapıp 10 bine kadar geriletebilirim olmazsa kapalı çarşıya girip bakacağım böyle madalya satan antikacılar var mı?

Orijinal gibi fakat fiyatı çok fazla
Hocam size göre ne kadar ortalama fiyatı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
cem
Arkadaşlar fiyatı tam 15 bin TL ben bunu pazarlık yapıp almayı düşünüyorum lakin aklımda şüphe var Çanakkale harp madalyası ismi sizce gerçek midir çünkü alıp bir sandığa koyacağım eğer sahte ise sağlam bir kazık yerim kendi yerimde bize güvenmiyorsanız almak zorunda değilsiniz gibi bir cümle kullandı bu yer beyazıtta siz bir yorumlar mısınız?
nacizane dusuncem 15 bin tl lik degerli bir sey posette satilir mi bana sacma geldi en azindan guzel bi ahsap kaba koysa orjinal vs inanasim gelirdi. saticinin yaklasimi da degisik... onyargili yaklasiyorum bu iyi bir sey degil fakat tabiricaizse birazcik gecrimasyoncu gibi geldi bana.

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Orijinal olduğunu sanmam, replika büyük ihtimalle. Orijinallerinin de bu fiyatlara satılacağını da düşünmüyorum.
Aynı şeyden yüz bin tane var belki aga o yüzden piyasada ucuz olabiliyor. En iyisi görerek almak.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
nacizane dusuncem 15 bin TL lik degerli bir sey posette satilir mi bana sacma geldi en azindan guzel bi ahsap kaba koysa orjinal vs inanasim gelirdi. saticinin yaklasimi da degisik... onyargili yaklasiyorum bu iyi bir sey degil fakat tabiricaizse birazcik gecrimasyoncu gibi geldi bana.
Sizce ederi nedir ayrıca farklı yerlerde satan var mıdır birde sahafların yanında bir madalyoncu sizin öneriniz var mı başka yerden.

Aynı şeyden yüz bin tane var belki aga o yüzden piyasada ucuz olabiliyor. En iyisi görerek almak.
Zaten bu 80 sene sonra değer kazanacak ama önemli olan o orjinal olması başka hiç bir şey istemiyorum.

nacizane dusuncem 15 bin TL lik degerli bir sey posette satilir mi bana sacma geldi en azindan guzel bi ahsap kaba koysa orjinal vs inanasim gelirdi. saticinin yaklasimi da degisik... onyargili yaklasiyorum bu iyi bir sey degil fakat tabiricaizse birazcik gecrimasyoncu gibi geldi bana.
Genelde poşette var mediciye nişanı gibi daha üstleri kaba koyuyorlar hatta alacağım yerde bile Mecidiye nişanın poşete koymuş değer vermiyorlar çok.

Arkadaşlar sizden cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Sora

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Orijinal olduğunu sanmam, replika büyük ihtimalle. Orijinallerinin de bu fiyatlara satılacağını da düşünmüyorum.
replika o kadar değildir ancak fiyat konusu galiba arkadaşlarda soru işareti bıraktı.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar hiç biriniz yazmadı

Top Bottom