Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,524
O RAM'lerle ile ilgili yazdığım işlemi uygula eğer çözüm olmazsa diye.Hayır hiç ellemedim
O RAM'lerle ile ilgili yazdığım işlemi uygula eğer çözüm olmazsa diye.Hayır hiç ellemedim
Şimdi EXPO'yu aç bakalım. Gene problem olup olmayacağına bak bakalım 1 gün. Eğer gene sorun olmazsa. 2. slottaki RAM'i çıkarıp bu 4. slotta kullandığın RAM'i 2. slota tak.4. Slottaki rami çıkarttım oyundan daha atmadı ne zaman nereye takayım
Her zaman oluyorO hata oyunun çöktüğünü söylüyor. Sık sık görmüyorsan bir sorun olmaz. Herkese olan bir şey o.
Ve tek bu oyun değil valorant gta5 blenderO hata oyunun çöktüğünü söylüyor. Sık sık görmüyorsan bir sorun olmaz. Herkese olan bir şey o.
Force UMA Auto ve Game Mode var hangisini yapayımŞimdi EXPO'yu aç bakalım. Gene problem olup olmayacağına bak bakalım 1 gün. Eğer gene sorun olmazsa. 2. slottaki RAM'i çıkarıp bu 4. slotta kullandığın RAM'i 2. slota tak.
Onlara dokunma.Her zaman oluyor
Post automatically merged:
Ve tek bu oyun değil valorant gta5 blender
Post automatically merged:
Force UMA Auto ve Game Mode var hangisini yapayım
Aynen öyle. Onda da aynı işlemleri uygula.bende ram 2 tane şimdi çıkarttığım rami 2. slota taktım yine 1 ram takılı diğeri dışarıda