Çözüldü✓ bu hata yazilimsalmi donanimsalmi

kmjl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
ekran kartı driver kurarken kod 43 hatası veriyo yeniden başlattığımda ise başlangıçta ekran bıyle oluyor 1 gün önce çalışiyordu şuan oyublarda bile kullanmadigi icin 5 10 fps aliyorum ama benim islemci i3 9100f dahili ekran karti yok icinde ama ekran karti takiliyken goruntu aliyorum anakarta takitigimda almiyorum yani bu yazlimsalmi donanimsalmi hata garantiye gondericemde

Ekler

• 20201102_210037.jpg
    20201102_210037.jpg
    2.5 MB · Hit: 47
ekran kartı driver kurarken kod 43 hatası veriyo yeniden başlattığımda ise başlangıçta ekran bıyle oluyor 1 gün önce çalışiyordu şuan oyublarda bile kullanmadigi icin 5 10 fps aliyorum ama benim islemci i3 9100f dahili ekran karti yok icinde ama ekran karti takiliyken goruntu aliyorum anakarta takitigimda almiyorum yani bu yazlimsalmi donanimsalmi hata garantiye gondericemde
Aradaki kabloyu değiştirip denermisin

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    31.8 KB · Hit: 30
Bilgisayarı sıfırlayıp en baştna kurmayı dene çok öndmli dosyaların yoksa. Ve ototmatik driver kuran uygulamaları kullanma. Benim çözüm önerilerim bunlar.

donanımsalmı yazılımsalmı anlamak için tavsiyem flasha portable linux yükleyip aç hayla görüntü öyle gözüküyorsa donanımsaldır

Geri