Neler Yeni

Bu hatayı nasıl çözebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar gittim 20 bin liraya Power color Rx7900 Gre ekran kartı aldım.God of war
Dying Light rdr2 oynarken hiç bir sıkıntı yok.Ama ne zaman csgo oynasam valorant oynasam.Hemen watman
Hatası oluyor bilgisayar kitleniyor ve kendi kendine reset atıyor.Aynı sistemde Nvidia kartım vardı böyle sorun olmuyordu
23 bin liraya ekran kartını cs bile oynayamayacaksam ne diye aldım ben bunu.Psu markam HİGH POWER 750 WATT

homa_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan üstün
Çözüm önerim? GPU frekansını 100 MHz aşağıya çekin ya da biraz voltajı artırın. Özetle, GPU'yu daha kararlı çalışacak hale getirin.

Bu hatanın eski adı AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti idi. Şimdi sürücüler güncellenince adı Wattman oldu. Sorun aynı, hata farklı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
hazarcoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm önerim? GPU frekansını 100 MHz aşağıya çekin ya da biraz voltajı artırın. Özetle, GPU'yu daha kararlı çalışacak hale getirin.

Bu hatanın eski adı AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti idi. Şimdi sürücüler güncellenince adı Wattman oldu. Sorun aynı, hata farklı...
Bu performans düşüklüğüne yol açmaz mı. kart hatalı diyip iade edebilir miyim acaba

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Bu performans düşüklüğüne yol açmaz mı. kart hatalı diyip iade edebilir miyim acaba
muhtemelen iade edebilirsin ama eğer diğer arkadaşın dediği gibi az biraz frekans düşürüp arttırıp düzeliyorsa çokta önemli değil gibi ama iade edip değiştirmek daha mantıklı olabilir

homa_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan üstün
amd ekran kartlarında donanımsal sıkıntılar çok fazla oluyor emin değilim ama iade durumu olabilir diye düşünüyorum siz bir şansınızı deneyin derim

Top Bottom