sepeti onaylınca hata veriyorStok var şuan ben sepete ekledim
ama yinede vatandaki daha uyguna geliyorsepeti onaylınca hata veriyor
aynen doğru ben giriş yapmadım diye öyle olmuş giriş yapınca direkt stoğu bitmiş diyormuş yani farklı kasa olarak diğerlerinden birini seç yine 25 oluyor zaten attığın sistemle aynı 4060tilı her türlü kar thermaltake olmaması unluckysepeti onaylayınca tükenmiştir yazısı geliyor
aynen teşekkürler iyi akşamlaraynen doğru ben giriş yapmadım diye öyle olmuş giriş yapınca direkt stoğu bitmiş diyormuş yani farklı kasa olarak diğerlerinden birini seç yine 25 oluyor zaten attığın sistemle aynı 4060tilı her türlü kar thermaltake olmaması unlucky
bu şekilde de bütçem yetiyor hocam ilerde belki takviye yapabilirimanakart 5100 mhz destekliyor ramler 3200 mhz ilerde ram takviyesi yapmayacaksan anakarttan biraz daha düşürebilirsin fiyatı
bi şey daha sorcam bu wifi aparatlarıyla bağlansam çok bi sıkıntı olur mu çünkü odamla modem arası mesafe baya varanakart 5100 mhz destekliyor ramler 3200 mhz ilerde ram takviyesi yapmayacaksan anakarttan biraz daha düşürebilirsin fiyatı
sorun olmaz devambu şekilde de bütçem yetiyor hocam ilerde belki takviye yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi şey daha sorcam bu wifi aparatlarıyla bağlansam çok bi sıkıntı olur mu çünkü odamla modem arası mesafe baya var