Ona yetişemedim ya. Sabaha 35K yaptılar onu. Bu sistem ondan. 700 TL falan var iki sistem arasında. Ve o sistemde ben Dual ekran kartı hatırlamıyorum.Dostum aynı sistemi daha önce de önermiştim sanırım ben sana. O zaman daha ucuzdu. Yani performans istiyorsan piyasada çok seçenek yok. En aşağı 7700xt alman lazım. 4070 veya 7800xt alamayacaksan en f/p bu sistem.
Alma niyetin varsa bu bütçede en performanslısı bu diye düşünüyorum. Sistem çıkar beklerim vs. diye düşünüyorsan 30k ya bunu da bulamazsın diye düşünüyorum. Seçim yaklaşıyor .Ona yetişemedim ya. Sabaha 35K yaptılar onu. Bu sistem ondan. 700 TL falan var iki sistem arasında. Ve o sistemde ben Dual ekran kartı hatırlamıyorum.
SSD yükseltmeleri çok pahalı geldi bana. B650m-r yapacam yremezse bı dene daha alacamparaya kıy b650m k al 500 cigolayt ssd yetmez sonra 1 veya 2 tb bi tane daha alırsın. sistem iyi
Kim öneriyor?4060 Ti 16 GB daha çok öneriliyor ama ben de kararsızım.
Forumda yaklaşık 1,5 sene süredir aktif olarak her gün giriyorum? Sorun yaşayanlar konu açtıklarında driver problemlerini çözüp devam ediyor. Bir daha tekrar konu açan görmedim.
İnsanların fikrini almıyorsa konuyu acmana gerek yoktuBu sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatı iyi zaten, özelleştirme fiyatları da iyi de bilemedim.
Quinn 7700XT | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
R7 7700 yapmak ve ya B650M-R mantıklı mı? Düşünceleriniz.
Ben sistem fiyatı iyi mi diyorum adam bana diyo "AMD çöp"İnsanların fikrini almıyorsa konuyu acmana gerek yoktu
Başlıkta bu hazır sistem alınır mı diyor ve açıklamada fiyatı iyi zaten yaziyorBen sistem fiyatı iyi mi diyorum adam bana diyo "AMD çöp"
Boyle insanlarin fikri benim nazarımda önemsiz.
Özelleştirmeleri sordum mantıklı mı diye?Başlıkta bu hazır sistem alınır mı diyor ve açıklamada fiyatı iyi zaten yaziyor