Önermem, kalitesiz ürünler ikisi de. Bütçe söylersen öneri yapabilirim.Seninde çok zamanını aldım kusura bakma çok teşekkür ederim bide klavye mouse olarak bu yetermi fiyatı baya ucuz geldide
Önermem, kalitesiz ürünler ikisi de. Bütçe söylersen öneri yapabilirim.Seninde çok zamanını aldım kusura bakma çok teşekkür ederim bide klavye mouse olarak bu yetermi fiyatı baya ucuz geldide
Bence bu sisteme yakışmaz kalitesiz ekipmanlar. Mouse olarak bunu öneririm:Max 200 TL biseyler olsun aslında bana tuşları bassin yeter yani klavye mouse set
Neyse biraz sıkıcaz artık ikiside süperBence bu sisteme yakışmaz kalitesiz ekipmanlar. Mouse olarak bunu öneririm:
Klavye olarak da bütçeni zorlarsan bunu:Logitech G G102 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8.000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah
Çeşitli canlı renklerde sunulan G102 gaming mouse ile oyun sürenizi en iyi şekilde değerlendirin. LIGHTSYNC teknolojisi, oyun sınıfı bir sensör ve klasik 6 tuşlu tasarımla oyununuzda ve masanızda ışık…www.gaming.gen.tr
Zorlayamazsan bunu öneririm:Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı modeli kendim kullanıyorum, öneririm. Ben çok memnunum.Neyse biraz sıkıcaz artık ikiside süper
Bide monitör olarak bunu düşünüyorum iymidir
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Şu an sadece İtopya'da stok var maalesef.Bu siteden değilde sinerji den düşünüyorum veya ince hesaptan ikisindede stok tükenmiş şansa
Alınır tabii.Bide IPS panel 144 hz Asus tuf var gaming gecesinde 1500 felan düşüyor alınır mı
Sistem bu arkadaşlar bide bu sistemde kendimce değişiklik yaptımTeknobiyotik Super Fırsat Sistemi - Intel i5 10400F 2.9GHz, RX6600 XT 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Anakart =asrock b450m pro4
Ekran kartı=galax rtx 2060s 8gb
HDD=Seagate baracuda 1 TB
PSU= aerocool aero white 650w
Fiyat=9.400 oluyor
Sizce nasıldır yorumlarınız bekliyorum
ssd olmayacak mı sistemde?Sistem bu arkadaşlar bide bu sistemde kendimce değişiklik yaptımTeknobiyotik Super Fırsat Sistemi - Intel i5 10400F 2.9GHz, RX6600 XT 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Anakart =asrock b450m pro4
Ekran kartı=galax rtx 2060s 8gb
HDD=Seagate baracuda 1 TB
PSU= aerocool aero white 650w
Fiyat=9.400 oluyor
Sizce nasıldır yorumlarınız bekliyorum
Hayır, ısınırsa da konu açarsın düşürürüz sıcaklığı.Ya aklıma takılan tek şey işlemci fazla ısınmaz demi