42k çok 35 olsa alırdımAlıntıyı görüntüle
iki de bir forumda reklam veriyor gördükçe kusasım geliyor
Michelin lastiği mi bu ?Alıntıyı görüntüle
Ben de amd reklamı görünüyor?hiç bakmadım da
valla beymen salmadı beni bir iç giyim çıkıyor bir ayakkabı başka bir şey yok siliyorum reklamı gelmıyor özellikle ekran akrtı bakyıorum yine gitmiyor beymen yapıştı bana bugüne özel bir şey bir deBen de amd reklamı görünüyor?
haklısın ama şöyle düşünüyorum ben parayı belli eden insanları biraz da cesur bulurum takip edilme gasp edilme gibi durumlardan dolayı bana kalsa yeterince güzel bir yerde evim olur ama arabam normal model olurdu ve gösterişten ziyade lcw den bile giyerdim kalan para ile ihtiyacı olanlara yardım ederdim hani para bitmiyor diye illa en son model şeyleri almak tabi tercih meselesi bir şey diyemem ama aldığı riskler de günümüz türkiyesinde yüksek gasp soygunluk tehdit vs.Aylık 1M € kazanıyorsan mesela, çokta para değil be
Araba lastiğiAlıntıyı görüntüle
Tramvayda güldürdün beni sağolasınneyse seni engelliyorum ne biçim negatiflik abidesisin yok başlığa bu ekran kartı değilde gtx 1660ti yaz falanlar ne değişik şeysin anlamadım seni
Biz parasına değil tasarımına laf ediyoruz.Buna bu paraları verenler akşam yemeğine de bu parayı veriyor. Herkes biz gibi fakir değil dolaplarında bunlardan kaç tane vardır. Düm düz beyaz tshirt e 5-10 k para ödüyorlar.