İki anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
Benim aklıma msi yattı fakat anakartta Hz çok önemli mi emin değilim. (msi 60 gigbyte 144hz)
Benim aklıma msi yattı fakat anakartta Hz çok önemli mi emin değilim. (msi 60 gigbyte 144hz)
Anakart üzerinde kırmızı USB girişleri var onlar 4.0 mı oluyor?MSI olanı al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hz olayı apu sistemlerde geçerli diye biliyorum monitöre ekran kartını takacağın için Hz olayı farklı farklı
Benim bildiğim kırmızı girişler uyku modunda bile sürekli açık kalıyor telefon vs. Şarj ederken kullanmalıkAnakart üzerinde kırmızı USB girişleri var onlar 4.0 mı oluyor?
Hayır 4.0 zaten type cnin türüAnakart üzerinde kırmızı USB girişleri var onlar 4.0 mı oluyor?
Birbirlerinin doğrudan rakipleri değildir 300 TL ucuza buradan alabilirsiniz.İki anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
ikiside aynı fiyat aynı ürün?Birbirlerinin doğrudan rakipleri değildir 300 TL ucuza buradan alabilirsiniz.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşın epey linkinde en üstte amazon fiyatını görerek yorum yaptım akakçe, epey bazen farklı fiyatlar verebiliyor.ikiside aynı fiyat aynı ürün?
sponsorlu olduğu için amazonu en üstte göstermiştirArkadaşın epey linkinde en üstte amazon fiyatını görerek yorum yaptım akakçe, epey bazen farklı fiyatlar verebiliyor.
Alacağı ürün bu alsında nereden alırsa alsın.
Bütçen varsa bunu alabilirsin.İki anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.