Nazar değmesin hocam deme öyleAman hocam yarış bisikletiyle kaza yapmayın.
Nazar değmesin hocam deme öyleAman hocam yarış bisikletiyle kaza yapmayın.
70 80 i görmediğim sürece sıkıntı yokÇok hızlanırsınız bir anda. Yani ben korkardım çok hız yapmaya
Tamam hocam dikkat edin yinede70 80 i görmediğim sürece sıkıntı yok
Bunlarda yol ve yarış bisikleti hocam,tekerleri o kadarda ince değil.Yol bisikleti daha iyi olur bunlarla çukura girmeye korkarsın
Noolursa olsun önde amossör yoksa yandaki sapları dikse korkarım benBunlarda yol ve yarış bisikleti hocam,tekerleri o kadarda ince değil.
Hocam 800tl ye bisiklet almıyoruzNoolursa olsun önde amossör yoksa yandaki sapları dikse korkarım ben
Alırsan inceleme falan yap
Kırılcaandan değil bunları sürmek rahat olmaz el bırakamassın kaldırıma çıkamassın tarla yoluna giremessin...Hocam 800tl ye bisiklet almıyoruz
Öyle kolay kola kırılacak bir malzeme değil.
Öyle biryede yaşamıyorum zaten sağım solum asphalt o yüzden yol bisiketi düşünmüştüm.Kırılcaandan değil bunları sürmek rahat olmaz el bırakamassın kaldırıma çıkamassın tarla yoluna giremessin...
yol olsa iyi bunlar yarışÖyle biryede yaşamıyorum zaten sağım solum asphalt o yüzden yol bisiketi düşünmüştüm.
70-80'e çıkman zor zaten yeni sürmeye başlayacaksan en en en max 40 zorla bence70 80 i görmediğim sürece sıkıntı yok
Yol/Yarış bisiketi.yol olsa iyi bunlar yarış
Biliyorum hocam mtb alacaktım fakat ayda yılda bir dağlık alana giriyorum o yüzden gerek yok dedim.70-80'e çıkman zor zaten yeni sürmeye başlayacaksan en en en max 40 zorla bence
Maks 75 gördüm ölüyordum çok eğlenceliydi70 80 i görmediğim sürece sıkıntı yok