Neler Yeni

Yardım Bu iki ekipman nasıl?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bu arada mousela birlikte bütçeyi aşar gibi
Attigim klavyeler 2k falan yani mouse için fazla bütçe kalmıyor evet ama ekipmanın varsa paranın üstüne ekleme şansında varsa alinabilir

gunesss

80+
Şu mouse konusunda bir karar verirsek😂 klavyeyi hallederiz bir şekilde iyi mi kötü mü bu mouse

beken mcu, 450mah batarya, paw3395, kaliteli switch, uzun kullanım testi zaten yok, kağıt üzerinde ve yorumlara bakılırsa güzel, hatta fiyatına göre çok güzel. Ama 1 yıl sonra kronik bir sorunu çıkabilir, bu her mouse için olabilir, bunu da kimse bilemez.

o alınmaz bu alınmaz yazıp kaybolanları anlamıyorum, adama mantıklı bir açıklama yapın en azından

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY

Okeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İrfan Emre Dişçi
Hocam bende senin gibi yeni laptop aldım M800 ultra mouse (amazonda vergi dahil 1900 dü sanırım)ve furylevel z arasında kaldım 2 side hoş. Klavyede de indirimde z686 bulursan iyi olur. Ben ak820 pro düşünüyorum. Kulaklıkta ne aldın? ben idarelik gamenote H2002P aldım ancak daha elime geçmedi 5 6 ay sonra belki değişirm daha sağlam bir şey ile.

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Hocam bende senin gibi yeni laptop aldım M800 ultra mouse (amazonda vergi dahil 1900 dü sanırım)ve furylevel z arasında kaldım 2 side hoş. Klavyede de indirimde z686 bulursan iyi olur. Ben ak820 pro düşünüyorum. Kulaklıkta ne aldın? ben idarelik gamenote H2002P aldım ancak daha elime geçmedi 5 6 ay sonra belki değişirm daha sağlam bir şey ile.
Benim evde eski 7.1 rampage bir kulaklık vardı onla gittiği kadar gideceğim şimdilik

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Arda doğan
3k bütçen varsa git razer deathader v3 al aliexpress'de indirime klavye giriyor 500tl ye mekanik red switch onlardan kapsan bitti iş aksine bu fiyata hem klavye hem mouse almak mouse ortalama bir şey gelir ama klavye gelmez o fiyata emin ol en azından bu şekilde birini üst seviye tutarsın

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Şanlıurfa
Mesaj otomatik birleştirildi:

3k bütçen varsa git razer deathader v3 al aliexpress'de indirime klavye giriyor 500tl ye mekanik red switch onlardan kapsan bitti iş aksine bu fiyata hem klavye hem mouse almak mouse ortalama bir şey gelir ama klavye gelmez o fiyata emin ol en azından bu şekilde birini üst seviye tutarsın
Bu arada kablosuz olması tercihim aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Boran Şimşek
Hocam ben beken mcu kullanmıyor yoksa ben bile bu mouse'u kullanabilirdim. Mouse güzel fena değil. Klavye tercihen alınabilir. Switch yüksek ihtinal outemu ve o standart'da bir şey fakat tercihen alınır.

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Hocam ben beken mcu kullanmıyor yoksa ben bile bu mouse'u kullanabilirdim. Mouse güzel fena değil. Klavye tercihen alınabilir. Switch yüksek ihtinal outemu ve o standart'da bir şey fakat tercihen alınır.
Bu fiyat bandında farkli önerilere açığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,650
Üyeler
165,704
Son üye
oguzseto
Top Bottom