Neler Yeni

Bu iki elektro gitar arasında kaldım

16yunus78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus kerem dönmez

BBSQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Savaş Talha
1. link açılmıyor, ama linkteki bağlantı adresinden ibanez grx70qa modeli olduğu görünüyor. Squier arkadaşımda olduğundan deneme şansı bulduğum bir gitar. Başlangıç seviyesine göre değil normal bir kullanıcı gözüyle bakmaya çalıştığımda klavyesi kesinlikle kaliteli değil, kayganlığından ve işçiliğinden bahsetmiyorum, uzun tırnakla çaldığında tırnağının iz bıraktığı yeri göstermişti bana. Normalden biraz bile fazla yüklendiğimde akort kaçırıyor, akort tutan bir gitar da değil, Ibanez'i denemediğim için bilmiyorum ancak 15k altına alınabilecek gitarlarda kesinlikle sabit köprülü gitar tercih edilmesini öneririm, Licensed Floyd Rose(EVH markası dışında) ve Special Floyd Rose köprülü olsa bile akort kaçırmayanına rastlamadım ki 15k aşağısında kilitli sistem kullanılan bir gitar bilmiyorum. İki linkten yola çıkarak Strat veya Super strat tarzı kasaları sevdiğini düşünüyorum, o yüzden Ibanez, Jackson, Schecter marka gitarlara bakabilirsin ancak akort kaçırarak kanser etmemesi açısından sabit köprülü olanlara bakarsan daha mutlu olabileceğini düşünüyorum. Ne tarz çalmak istediğine de bağlı biraz ama bu markaların sabit köprülü olanları ve bilinen ağaçları kullanan modellerinin üzmeyeceğini düşünüyorum. Ne tarz çalmak istediğini ve maksimum bütçeni söylersen önerebilirim.

fox1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
fox
Hocam bende Arctic White rengini almayı düşünüyorum

Saintes Maries

80+ Bronze
ilk link muhtemelen çalışmıyor. bulletler iyi gitarlar değiller. sx'e bakmanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom