asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Temuda vardı maske ve lcd ekran ama ne kadar kaliteli bilmiyorumKılıç almıştım attığım ilk görseldeki arkadaş gibi bi oni maskesi istiyorum aynı şekil nereden bulabilirim.İkinci olarak kasa içi sıcaklık değerlerini takip edebilmek için attığım fotodaki gibi nasıl bulabilirim
Link olarak atabilme imkanınız var mıdırTemuda vardı maske ve lcd ekran ama ne kadar kaliteli bilmiyorum
Ekranı bulamadım https://share.temu.com/4ZwfOYWFSQA oni maskeLink olarak atabilme imkanınız var mıdır
Kılıç almıştım attığım ilk görseldeki arkadaş gibi bi oni maskesi istiyorum aynı şekil nereden bulabilirim.İkinci olarak kasa içi sıcaklık değerlerini takip edebilmek için attığım fotodaki gibi nasıl bulabilirim
Teşekkürler hocam![]()
3.5 inç 5 inç IPS ekran USB C Port CPU GPU RAM HDD monitör USB ekran serbestçe AIDA64 Mini monitör tip-c için ikincil ekran - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
3.5/5 Inç IPS Tip-C İkincil Ekran Mini Bilgisayar USB Ekran CPU GPU RAM HDD Monitör Tutucu Metal Kasa Kullanım Yok AIDA64 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Teşekkürler hocamOni Design Katana Duvar Tutacağı | Japon Katana Duvar Montajı | Benzersiz Samurais S-word Dekoratif Duvar Montajı | Yaratıcı Işın Kılıcı Duvarları Ekran Koleksiyonu Tutucu Ev için : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Oni Design Katana Duvar Tutacağı | Japon Katana Duvar Montajı | Benzersiz Samurais S-word Dekoratif Duvar Montajı | Yaratıcı Işın Kılıcı Duvarları Ekran Koleksiyonu Tutucu Ev için : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Dokunmatik Ekran Ve çift Hoparlörlerle 7 inç Monitör, 170 ° Görüntüleme açısı, Tak Ve çalma Ekranı Raspi Için 1024x600, Retro Pi Için, X, PC'ler, dizüstü Bilgisayarlar Ve TV'ler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dokunmatik Ekran Ve çift Hoparlörlerle 7 inç Monitör, 170 ° Görüntüleme açısı, Tak Ve çalma Ekranı Raspi Için 1024x600, Retro Pi Için, X, PC'ler, dizüstü Bilgisayarlar Ve TV'ler : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Teşekkürler hocamEkranı bulamadım https://share.temu.com/4ZwfOYWFSQA oni maske
Hocam kılıcı nerden aldınozKılıç almıştım attığım ilk görseldeki arkadaş gibi bi oni maskesi istiyorum aynı şekil nereden bulabilirim.İkinci olarak kasa içi sıcaklık değerlerini takip edebilmek için attığım fotodaki gibi nasıl bulabilirim
Temudan aldım hocam link ben standlı aldım standsız versiyonu da vardıHocam kılıcı nerden aldınoz