xeon ama benim önerim fiyat farkı çok yok ise e5450 bakabilirsinizArkadaşlar bu iki işlemciden hangisi iyi
1. Xeon E5410
2. Core 2 quad Q6600
Hangisi daha iyi ve hangisiyle oyunlarda daha iyi performans alırım
Kankam bir şey sorabilir miyim birde oc hakkında anlıyorsanXeon.
O işlemciyi direkt anakartıma alıp takabilirim değil mi bios filan uğraşmadanxeon ama benim önerim fiyat farkı çok yok ise e5450 bakabilirsiniz
anakartınız nedir?Kankam bir şey sorabilir miyim birde oc hakkında anlıyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
O işlemciyi direkt anakartıma alıp takabilirim değil mi bios filan uğraşmadan
xeon açık araArkadaşlar bu iki işlemciden hangisi iyi
1. Xeon E5410
2. Core 2 quad Q6600
Hangisi daha iyi ve hangisiyle oyunlarda daha iyi performans alırım
malesef iki xeon işlemciyide takamasınız anakartınız 775 pin iken xeonların ikiside 771 pinGigabyte G41 mt d3V di sanırım
malesef iki xeon işlemciyide takamasınız anakartınız 775 pin iken xeonların ikiside 771 pin
malesef iki xeon işlemciyide takamasınız anakartınız 775 pin iken xeonların ikiside 771 pin
Xeon E serisi işlemciler yani 771 pin olanlar modlu sticker ile 775 pin anakartlarda kullanılıyor hatta şuan size söylediğim o anakarta Xeon E5410 kullanıyorummalesef iki xeon işlemciyide takamasınız anakartınız 775 pin iken xeonların ikiside 771 pin
anladım o zaman o dediğim 5450 ye bakabilirsinizXeon E serisi işlemciler yani 771 pin olanlar modlu sticker ile 775 pin anakartlarda kullanılıyor hatta şuan size söylediğim o anakarta Xeon E5410 kullanıyorum