Neler Yeni

Öneri Bu iki klavyeden hangisi alınır?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Bu fiyatlara eğer tercih ederseniz mekanik klavyeler var.

Şu klavyeyi bizim buradaki internet kafelerde kullanıyorlar. 1 - 2 sefer kullandım bu klavyeyi. Ses olarak 10 numara. Sağlamlık olarak da o internet kafede bile bozulmuyorsa evde tek başınıza bozmanız zor. :D
yine bir gamepower öneren

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
yine bir gamepower öneren
Vallahi insanlar neden bu kadar bu markaya ön yargılı anlamış değilim. Kendimde zamanında bu markanın klavyelerini ve kulaklıklarını kullandım. Bir ben bozamadım herhalde bu markanın ekipmanlarını. Ya ben düzgün kullanıyorum ya da sizler çok kaliteli ekipmanlar kullandığınızdan bunlar dandik geliyor. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka mekanik klavye varsa sizden bekliyorum. İyi forumlar. :D

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Vallahi insanlar neden bu kadar bu markaya ön yargılı anlamış değilim. Kendimde zamanında bu markanın klavyelerini ve kulaklıklarını kullandım. Bir ben bozamadım herhalde bu markanın ekipmanlarını. Ya ben düzgün kullanıyorum ya da sizler çok kaliteli ekipmanlar kullandığınızdan bunlar dandik geliyor. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka mekanik klavye varsa sizden bekliyorum. İyi forumlar. :D
Seninkiler bozulmadı diye marka kaliteli olmuyor. Ayrıca arkadaş mekanik klavye önerisi istememiş niye öyle bi zorunluluğa girdin?

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Seninkiler bozulmadı diye marka kaliteli olmuyor. Ayrıca arkadaş mekanik klavye önerisi istememiş niye öyle bi zorunluluğa girdin?
mekanik olup olmaması fark etmez yeter ki sağlam ve numpadi olsun

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Ben herhangi bir zorunluluğa girmedim. Sadece arkadaşa böyle klavyelerin de olduğundan bahsettim. Bir marka 2 - 3 kişinin elinde bozuldu diye kalitesiz de olmuyor. Neden bu kadar yandın anlayamadım. Markayı kötülemen için para falan mı veriyorlar? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada markaya MSI, ASUS gibi markalarla karşılaştırmıyorum. Bu fiyat bandında kişiyi uzun süre idare edebileceğini düşünüyorum. Sanırım sen daha üst düzey ekipmanlar kullanıyorsun?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Ben herhangi bir zorunluluğa girmedim. Sadece arkadaşa böyle klavyelerin de olduğundan bahsettim. Bir marka 2 - 3 kişinin elinde bozuldu diye kalitesiz de olmuyor. Neden bu kadar yandın anlayamadım. Markayı kötülemen için para falan mı veriyorlar? :D

Para falan vermiyorlar sakin ol

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Para falan vermiyorlar sakin ol
Oldukça sakinim. Sadece sebebini merak ettim. Attığınız konuda memnun olan arkadaşlarda var. Sadece sürü psikolojisiyle hareket etmeniz bana saçma geliyor.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Oldukça sakinim. Sadece sebebini merak ettim. Attığınız konuda memnun olan arkadaşlarda var. Sadece sürü psikolojisiyle hareket etmeniz bana saçma geliyor.
Hala neye inat ediyosun sorun yaşayanlar var ve o konuda kimse memnun kalmamış.

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
razer in tuşları çok bitişik duruyor msi daha iyi bence

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
MSI klavyeden aldım önerileriniz için teşekkürler

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hala neye inat ediyosun sorun yaşayanlar var ve o konuda kimse memnun kalmamış.
Sen neden hala inatlaşıyorsun onu da anlamadım. Memnun olanlar da vardı. İyi okumadınız sanırım. :D

Top Bottom