Neler Yeni

Bu iki laptop arasında kaldım ! Yardım!!

befete37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bekr Te

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Alttaki 144 hz üstteki 120hz ekran kartları hakkında bir bilgim yok

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
ve
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...rada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey
arasında kaldım dostlar sizce hangisini almalıyım ? Genellikle taşımayacağım taşırsam da adaptör yanında olur.Çok ağır oyunlar oynamıyorum ama uzun vade idare etsin istiyorum.
Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim.
kesinlikle legionu tavsiye ederim log laptoplarla segmenti bir degil ve rtx3050 arc530dan daha iyi ve 2gb ekstarad vram var ram yukseltmesi yapsaniz tas gibi olucak

befete37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bekr Te
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alttaki 144 hz üstteki 120hz ekran kartları hakkında bir bilgim yok
evet o açıdan loqu önde görünüyor ama ekran kartı hakkında hiçbir bilgim yok alınabilir bir ekran kartı mı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Tuncay
Ben IdeaPad Gaming 3'ü tercih ederdim. RTX 3050'ye sahip olması ve üstelik 6 GB VRAM ile gelmesi avantaj. AMD R5 7535HS de fena işlemci değil, pil ömrü iyi olacaktır. Sadece bu laptopa Ram takviyesi lazım.

befete37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bekr Te
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle legionu tavsiye ederim log laptoplarla segmenti bir degil ve rtx3050 arc530dan daha iyi ve 2gb ekstarad vram var ram yukseltmesi yapsaniz tas gibi olucak
Legion derken yanlış yazdınız sanırım ben de açıkçası 3050 ye yakınım ama ekranı 120 hz olması çok olumsuzluk yaratır mı acaba ve işlemci olarak baktığımızda hangi taraf daha verimli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben IdeaPad Gaming 3'ü tercih ederdim. RTX 3050'ye sahip olması ve üstelik 6 GB VRAM ile gelmesi avantaj. AMD R5 7535HS de fena işlemci değil, pil ömrü iyi olacaktır. Sadece bu laptopa Ram takviyesi lazım.
Loq için aşırı kötülenen bir pil ömrü ve ses kalitesi mevcut. Ideapad için acaba sıcaklık durumu hakkında bir bilginiz var mı işlemci ekran kartına yetme konusunda.Adaptörün yetmediğine dair bir şeyler okumuştum ama çok anlamadım.

Son düzenleme:

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Faruk Efe Genç

Lenovo IdeaPad Gaming 3 Al En azından ekran kartı üreticisi nvdia diğerinki intel​

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Tuncay
Legion derken yanlış yazdınız sanırım ben de açıkçası 3050 ye yakınım ama ekranı 120 hz olması çok olumsuzluk yaratır mı acaba ve işlemci olarak baktığımızda hangi taraf daha verimli olur

Loq için aşırı kötülenen bir pil ömrü ve ses kalitesi mevcut. Ideapad için acaba sıcaklık durumu hakkında bir bilginiz var mı işlemci ekran kartına yetme konusunda.Adaptörün yetmediğine dair bir şeyler okumuştum ama çok anlamadım.
Ben de Ideapad Gaming 3 kullanıcısıyım. R7 7735HS RTX 4050 ve 16 GB Rame sahip bir laptop. Sıcaklık değerleri güzel; Isınma sorunu olmayan bir laptop. Ses kalitesi idare eder seviyede. 170W adaptör 4060 LOQ serisi laptopların bazılarında var. Onlara yeterli değil, doğrudur. Ama bendeki laptop da sorun yok. Sadece çok ağır - Triple A - oyunlarda bataryam %95'e düşüyordu. Biostan Battery Drop Protection ayarını açtım. Hiçbir sorun olmadı, performansım da aynı kaldı.

Yetme konusunda kasma donma olur mu sizce
ARC 530M donma yapmaz. Ama ikisi arasındaki fiyat farkı bu kadar azken RTX 3050 6 GB almak çok daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:

befete37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bekr Te
Ben de Ideapad Gaming 3 kullanıcısıyım. R7 7735HS RTX 4050 ve 16 GB Rame sahip bir laptop. Sıcaklık değerleri güzel; Isınma sorunu olmayan bir laptop. Ses kalitesi idare eder seviyede. 170W adaptör 4060 LOQ serisi laptopların bazılarında var. Onlara yeterli değil, doğrudur. Ama bendeki laptop da sorun yok. Sadece çok ağır - Triple A - oyunlarda bataryam %95'e düşüyordu. Biostan Battery Drop Protection ayarını açtım. Hiçbir sorun olmadı, performansım da aynı kaldı.

ARC 530 donma yapmaz. Ama ikisi arasındaki fiyat farkı bu kadar azken RTX 3050 6 GB almak çok daha iyi olacaktır.
Anladım çok teşekkürler.Ram ile uğraşmamak için demiştim ama 8 ram ilk geldiği anlar için çok mu az kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Tuncay
Anladım çok teşekkürler.Ram ile uğraşmamak için demiştim ama 8 ram ilk geldiği anlar için çok mu az kalır.
İlk etapta sıkıntı olmaz ama biraz güçlü bir oyun oynayayım dediğin zaman Ramden dolayı performansın biraz düşük olur.

Son düzenleme:

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

evet karistirmisim

islemci olarak tekli cekirdekte intel coklu cekirdekte amd ama oyun icin amd cunki l3 onbellegi daha fazla

befete37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bekr Te
evet karistirmisim

islemci olarak tekli cekirdekte intel coklu cekirdekte amd ama oyun icin amd cunki l3 onbellegi daha fazla
Anladım.Peki ekran konusunda çok mu geride IP Gaming3 sırıtır bir fark mı nit olayı

Top Bottom