K Kormts 80+ Silver Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2,177 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 736 İsim Yunus 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 BurakAkgn yazmış: hocam dünyaca ünlü bir site orası başka nereden bakabiliriz ki? Devamı için tıklayın... YouTube de bireysel testlere bakmak daha yararlı hocam.
BurakAkgn yazmış: hocam dünyaca ünlü bir site orası başka nereden bakabiliriz ki? Devamı için tıklayın... YouTube de bireysel testlere bakmak daha yararlı hocam.
BurakAkgn 80+ Bronze Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 547 Dahası Reaksiyon skoru 151 Konum Malatya İsim Burak Akgün 3 Mart 2022 #15 Kormts yazmış: YouTube de bireysel testlere bakmak daha yararlı hocam. Devamı için tıklayın... anladım sagolun hocam
Kormts yazmış: YouTube de bireysel testlere bakmak daha yararlı hocam. Devamı için tıklayın... anladım sagolun hocam
B0ra 80+ Bronze Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 830 3 Mart 2022 #16 BurakAkgn yazmış: anladım sagolun hocam Devamı için tıklayın... Kormts haklı. YouTube videolarından bakmak daha mantıklı.
BurakAkgn yazmış: anladım sagolun hocam Devamı için tıklayın... Kormts haklı. YouTube videolarından bakmak daha mantıklı.