Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu iki laptoptan hangisi alınır

Golf 4 R32

80+ Silver
Hp alabilirsin

Claw's

80+ Silver
i5 14500hx çok daha güçlü bir işlemci. Bu iki laptobun farkını özellikle cs, valorant gibi oyunlarda görürsün.
Ben olsam üstteki laptobu alırdım.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i5 14500hx çok daha güçlü bir işlemci. Bu iki laptobun farkını özellikle cs, valorant gibi oyunlarda görürsün.
Ben olsam üstteki laptobu alırdım.
Ama ben sadece single player oyunlar oynayacağım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Şu ikisinden birini alacağım çok kararsız kaldım hangisini almalıyım sizce ikisinde de aynı ekran kartı var sadece hikayeli oyunlar oynanacak hangisini almalıyım
2 sene önce senin gibi hp victus ve asus rog strix arasında kalmıştım 1 ay boyunca ikisinide yakından inceledim en son almadan önce gidip mağazadan hem hp victus hem rog strixi elime alıp malzeme kalitesine albenisine baktım arada çok fark vardı. Hp victus bana vestel telefon kalitesi gibi rog strix iphone gibi gelmişti. Bende rog strix aldım. Bu arada almadan once hp victus hakkında kapak çok sallanıyor gibi şikayetler görmüştüm oda bana etki etmişti

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne oynayacaksın mesela? Sana O Victus'un vereceği fps'leri söyleyeyim
Sipariş ettim yeter artık çok sıkıldım HP aldım bakalım kendim test edeceğim FPS leri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ikisinden birini alacağım çok kararsız kaldım hangisini almalıyım sizce ikisinde de aynı ekran kartı var sadece hikayeli oyunlar oynanacak hangisini almalıyım
Neredeyse Herkes hp önerdi ben de onu aldım konu çözüldü herkese teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,467
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom