Fazıl 63
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 122
Şu ikisinden birini alacağım çok kararsız kaldım hangisini almalıyım sizce ikisinde de aynı ekran kartı var sadece hikayeli oyunlar oynanacak hangisini almalıyım
2 sene önce senin gibi hp victus ve asus rog strix arasında kalmıştım 1 ay boyunca ikisinide yakından inceledim en son almadan önce gidip mağazadan hem hp victus hem rog strixi elime alıp malzeme kalitesine albenisine baktım arada çok fark vardı. Hp victus bana vestel telefon kalitesi gibi rog strix iphone gibi gelmişti. Bende rog strix aldım. Bu arada almadan once hp victus hakkında kapak çok sallanıyor gibi şikayetler görmüştüm oda bana etki etmiştiŞu ikisinden birini alacağım çok kararsız kaldım hangisini almalıyım sizce ikisinde de aynı ekran kartı var sadece hikayeli oyunlar oynanacak hangisini almalıyım
Ne oynayacaksın mesela? Sana O Victus'un vereceği fps'leri söyleyeyimAma ben sadece single player oyunlar oynayacağım
Sipariş ettim yeter artık çok sıkıldım HP aldım bakalım kendim test edeceğim FPS leriNe oynayacaksın mesela? Sana O Victus'un vereceği fps'leri söyleyeyim
Neredeyse Herkes hp önerdi ben de onu aldım konu çözüldü herkese teşekkür ederimŞu ikisinden birini alacağım çok kararsız kaldım hangisini almalıyım sizce ikisinde de aynı ekran kartı var sadece hikayeli oyunlar oynanacak hangisini almalıyım