Neler Yeni

Bu iki laptoptan hangisini almak mantıklı? ( İkinci el)

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
hocam siyahların siyah olmaması mevzusu maalesef ips tede mevcut. renklerin solukluğunu ayar çekerek büyük ölçüde halledebiliyorsunuz yoksa orjinal olarak acayip soluk gerçekten. sırf doğru düzgün görebilmek için ekranı eğip bükmek kadar sinir bozucu bir şey yok gerçekten.
Ayarlama için önerin var mı? Nereden yapabilirim bide.

Mithril

80+ Silver
Abi zaten metin 2 oynarım DarkOrbit oynarım olayım o yani performans biraz daha mantıklı gibi ama swift te premium duruyor 11 e acer 12450h laptop u almadım stok bitti geçen gün tekrar gelir mi bilmem birde ufak tefek oyun için laptop almakta parayı çöpe atmak gibi geliyor ama almakta istiyorsun 20 k lık laptop alsan fiyatı ikinci elde otomatik 5k düşüyor .
hocam laptop ne kadar güçlü olursa o kadar uzun ömürlü oluyor birde o yönden bakın. mesela tam olarak 10 yaşında olan Asus N552VW laptopum sırf premium üst segment olması sayesinde bugün bile hala sıkıntız birşekilde çalışıyor ve tek bir problem bile yaşatmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarlama için önerin var mı? Nereden yapabilirim bide.
arama kısmına intel grafik ayarları yazın hocam, eğer amd ise adrelaninden yapıyorsunuz. eğer yapamazsanız youtube a laptop renk ayarları yazmanız yeterli.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
hocam laptop ne kadar güçlü olursa o kadar uzun ömürlü oluyor birde o yönden bakın. mesela tam olarak 10 yaşında olan Asus N552VW laptopum sırf premium üst segment olması sayesinde bugün bile hala sıkıntız birşekilde çalışıyor ve tek bir problem bile yaşatmadı.

arama kısmına intel grafik ayarları yazın hocam, eğer amd ise adrelaninden yapıyorsunuz. eğer yapamazsanız youtube a laptop renk ayarları yazmanız yeterli.
Amd, düzgün ayarı nerden bulabilirim? Deneme yanılma ile uğraşmak istemiyorum çok.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer

Hocalarım bu laptop nasıl pazarlık olur diyor

Mithril

80+ Silver

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
hocam amd adrelaninde ayarlar kısmından ekrana gir ordan doygunluğu kendine göre ayarla.

bu laptopda tn sanırım hocam
Evet tn miş ama ekran kaliteli tn gibi duruyor insan bare va falan koyar aspire 5 buldum 12450h klavye aydınlatma ve parmak izi olan versiyonu sıfır kutusunda 12.5 ilana koymuş belki 10 a verir elden alırım hemen

Mithril

80+ Silver
Evet tn miş ama ekran kaliteli tn gibi duruyor insan bare va falan koyar aspire 5 buldum 12450h klavye aydınlatma ve parmak izi olan versiyonu sıfır kutusunda 12.5 ilana koymuş belki 10 a verir elden alırım hemen
Kaliteli tn ilk defa duyuyorum hocam. Aceri zorlayın hocam.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
Hocam acer fiyatı 16 k yapmış şöyle bir kaç laptop buldum
https://shbd.io/s/pEEnZlJ3 16 gb ram var 11 e bırakıyor 1340h işlemci sağlam duruyor sıfır fiyatı 20 k

Birde bu var 11.500 istiyor
https://www.letgo.com/ad/1704530898

İlk attığım hp 7500 e bırakıyor hocam

Anlamadığım 13440u işllemci 10 çekirdek 13420h ise 8 çekirdek ve fazla pil yiyor

Mithril

80+ Silver
Hocam acer fiyatı 16 k yapmış şöyle bir kaç laptop buldum
https://shbd.io/s/pEEnZlJ3 16 gb ram var 11 e bırakıyor 1340h işlemci sağlam duruyor sıfır fiyatı 20 k

Birde bu var 11.500 istiyor
https://www.letgo.com/ad/1704530898

İlk attığım hp 7500 e bırakıyor hocam

Anlamadığım 13440u işllemci 10 çekirdek 13420h ise 8 çekirdek ve fazla pil yiyor
Hocam işlemcinin sonunda harf çok önemli. U yazan işlemciler ultra book lar için tasarlanıyor ve ana amacı Pil verimliliği oluyor, H yazan işlemciler ise performans odaklı oluyor.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
Hocam
Hocam işlemcinin sonunda harf çok önemli. U yazan işlemciler ultra book lar için tasarlanıyor ve ana amacı Pil verimliliği oluyor, H yazan işlemciler ise performans odaklı oluyor.
Yeni açtığım konuya bakar mısınız laptop aldım

Top Bottom