Neler Yeni

Yardım BU İKİ LİNK ARASINDAKİ FARK NEDİR

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Merhaba amazondan ajazz ak680 model klavyeyi satın alıcagım ama uygulamada iki ayrı liste halinde gösteriyor birisinde 6 yorum var 4.7 yıldız almış diğerinde ise 35 yorum var 4 yıldız almıs satıcı gönderen falan aynı hicbir fark yok sipariş edicektim hangisinden sipariş etsem teşekkürler

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Melih Baygör
2.si türkiye linki ondan alman daha iyi olur. diğeri uluslararası link.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.si türkiye linki ondan alman daha iyi olur. diğeri uluslararası link.
Aynı ürün yani digilmi hocam? ikinci linkteki bazı ürün fotoğraflarında space ve enter tuşu yeşil renk gozukuyor hangi renk gelir acaba?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,867
İsim
Selim
Aynı ürün yani digilmi hocam? ikinci linkteki bazı ürün fotoğraflarında space ve enter tuşu yeşil renk gozukuyor hangi renk gelir acaba?
İkincisi teslimat süresi yarın diğeri 27 Ocak muhtelemen ilk link yurt dışından geliyor ikincisi Türkiye de ki depolardan dağıtılıyor gibi görünüyor

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Melih Baygör
amazon müşteri yorumlarında satılan ürünlerin hepsi için yorumlar gözükür. sana teslim edilen üründe sorun olursa iadeni yaparsın

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Arnold Ciwardagexer
Ek olarak şunu söyleyeyim bence bu fiyatı haketmiyor. Daha önce deneyimledim switchleri kalitesiz.

Top Bottom