Timebackbady
80+

- Reaksiyon skoru
 - 2

- Bütçe
 - 6000

Asus vg249ql3a ve aoc 24g4x arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim?

forum.donanimarsivi.com
				24g4x 2 tane aldım kullandım sorun yaşamadım sorun yaşayan oldu ama dersen sonuçta garanti var iade alınır değişim yapılır sorun olmaz çek direk aoc u çok kaliteliAsus vg249ql3a ve aoc 24g4x arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim?
Tamamen dediğiniz konuyu gördüğüm için bu konuyu açtım bir parti hatalı diyorlar itopyada indirime girdi ondan dolayı sordum teşekkürler.aoc'nin üretilen bir partisinin kronik sorunlu olduğuna dair konuşmalar olmuştu. konusu da burada;
şu anda neredeyse hiç stoğu da yok. o yüzden şimdilik o modelden uzak durmakta fayda var. asus'u ben de almayı düşünüyorum. vatanda da webten alışverişe özel indirim yaptılar bugün. msi önerenler de var. seçim senin.Yardım - AOC 24g4x ALMAYIN ALDIRTMAYIN (EN AZINDAN Bİ SÜRE)
aoc monitörü geldiği gibi iade edeceğim diyen hocam özür dilerim Konu Sahibi4060fetişlidinazor Start date14 dakika önce geçenlerde bi konu gördüm birisi geldiği gibi iade edeceğim demişti aoc 24g4x modelini bende'' ben aldım kullanıyorum fevri davranmayın'' tarzı şeyler söylemiştim adam...forum.donanimarsivi.com
Ankarada olduğum için şansımı bir denemek istiyorum. Nedense asus güvenilir gelmiyor.Aoc
24g4x 2 tane aldım kullandım sorun yaşamadım sorun yaşayan oldu ama dersen sonuçta garanti var iade alınır değişim yapılır sorun olmaz çek direk aoc u çok kaliteli
Aoc iyidir al gec5 hocamTamamen dediğiniz konuyu gördüğüm için bu konuyu açtım bir parti hatalı diyorlar itopyada indirime girdi ondan dolayı sordum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ankarada olduğum için şansımı bir denemek istiyorum. Nedense asus güvenilir gelmiyor.

AOC güzel ama o modeli alınmazAsus vg249ql3a ve aoc 24g4x arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim?
1080p de sorun olmasın hocam yakından bakınca pixel sayılır hale geliyor da27'' sini al
![]()
AOC 27G4X 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27G4X 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
ben az önce 4990 TL'ye vatan mağazasından (mağaza fiyatı 5250 TL) asus olanı aldım. Msi G244F E2(hepsiburada'da 4600 TL) ile onun arasında kalmıştım ama asus'ta hoparlör olduğu için fiyat farkı gözümde birbirini erittiğinden doğrudan mağazadan almayı tercih ettim. ayrıca kutudan display port da çıktı. Almaya karar verdiyseniz webden alışverişi seçtikten sonra mağazadan teslim al seçeneğini seçebilir ve doğrudan mağazadan alabilirsiniz. Bu arada ödeme yaptığınız kart üzerindeki isim ile sizin isminiz aynı olmalı.Tamamen dediğiniz konuyu gördüğüm için bu konuyu açtım bir parti hatalı diyorlar itopyada indirime girdi ondan dolayı sordum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ankarada olduğum için şansımı bir denemek istiyorum. Nedense asus güvenilir gelmiyor.
Sen bilirsin ben bilmem1080p de sorun olmasın hocam yakından bakınca pixel sayılır hale geliyor da
6300e 27inc olan modelini öneririm ekran gerçekten çok fark ediyorAsus vg249ql3a ve aoc 24g4x arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim?
Çok büyük istemiyorum hoca. Sonra pixel pixxel oluyor.27'' sini al
![]()
AOC 27G4X 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27G4X 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
Kronik sorun var diyorlar ondan mı hocam.AOC güzel ama o modeli alınmaz