Neler Yeni

Bu iki monitörden hangisi daha iyi

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat
Birbirine çok yakın 2 ürün
Ben olsam Philips i tercih ederdim deneyimlemek adına
TUF un bir çok modelini kullandım çokta memnun kaldım ama farklı bir ürün deneyimlemek adına Philips alırdım
hangi modelleri kullandınız philips alıcam yüksek ihtimalle bi sorunu yok diye biliyorum

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
crcyle mert
lenovo r27qe al kankilitto bende var güzel

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat
lenovo r27qe al kankilitto bende var güzel
çok güzel monitör biliyorum fakat pc 2k oyunları kaldırmaz boşa almış olurum ileride pc yi yenilesemde şuan oyniyamicam sonuçta o yüzden almadım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat
Philips olan parlaklık 300 ve DP 1.4 kullanıyor geri kalan her şey aynı gibi bu yüzden Philips tercih ederdim
Özellik olarak daha iyi de incelemesi yok kronik sorunu falan var mıdır veya ekran açılması olur mu onu merak ediyorum

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Göktuğ Demircan
Ben asusun abartıldıgı kadar kaliteli bir marka oldugunu düşünmüyorum modem olsun monitör garantı olsun vs hıc bırı guven vermıyor denendı onaylandı..
seviye farkı ile alakalı olabilir ürün kalitesi prime tuf rog gibi belirtiliyor zira biraz kafa karıştırıcı

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat
seviye farkı ile alakalı olabilir ürün kalitesi prime tuf rog gibi belirtiliyor zira biraz kafa karıştırıcı
evet ya hangisini almalıyım karar veremiyorum almam lazım bugün bu yasa gelmeden

The Semih

80+ Gold
bu asus da amd sync var philips de adaptive ikiside destekliyor dimi bide neden philips merak ettim sadece
adaptive sync daha iyi daha smooth hissettiriyor bide tam ekran olmadan oynadığında bile çalışıyor.

Top Bottom