Furkan1461
80+ Silver
Soru başlıktaki gibi işlemci nesline bakmadan i7 i5 i3 diye işlemci değerlendiriyorlar.
Maalesef var i3 10100 yerine i7 3770 tercih edecek insanlar bile var.Soru başlıktaki gibi işlemci nesline bakmadan i7 i5 i3 diye işlemci değerlendiriyorlar.
EX olması iyi olmuş.EX arkadaşım sistem tooplucaktı 2000 TL ye (4 yıl önce fln )
bilgisayarcıya gitti ( )
bilgisayarcı buna ekran kartında önemli olan bit dedi leş bi ekran kartı taktı
sana i7 takıcam dedi arkadaşım tabi oooo lan i7 takcak adam kral fln diye düşündü eski bi i7 taktı
çocuk girdi csgo ya şok tabi
tatlı çocuktu seviyodum baya sonra başka biri arkadamdan iftira attı sana böyle böyle diyor diye oda bana inanmadı konuşmadık sonra hiçMaalesef var i3 10100 yerine i7 3770 tercih edecek insanlar bile var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EX olması iyi olmuş.
Aga b yazık olmuştatlı çocuktu seviyodum baya sonra başka biri arkadamdan iftira attı sana böyle böyle diyor diye oda bana inanmadı konuşmadık sonra hiç
Ulan o zamanları 2000 TL'ye ne toplanırdı be...EX arkadaşım sistem tooplucaktı 2000 TL ye (4 yıl önce fln )
bilgisayarcıya gitti ( )
bilgisayarcı buna ekran kartında önemli olan bit dedi leş bi ekran kartı taktı
sana i7 takıcam dedi arkadaşım tabi oooo lan i7 takcak adam kral fln diye düşündü eski bi i7 taktı
çocuk girdi csgo ya şok tabi
maalesef var, İ3 10100F Yerine İ7 860 Tercih edecek enayiler varSoru başlıktaki gibi işlemci nesline bakmadan i7 i5 i3 diye işlemci değerlendiriyorlar.
Harbi miGeçen bir kişi İ5 11600k kötü abi yaa İ5 eskidi diyip, i7 3770 önermişti, bu i7 daha iyi diye .d
1 kişi olsa neyse, bir sürü var .dHarbi mi