Sinanbey 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 432 Reaksiyon skoru 134 3 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar internetim coronadan öncede 50 indirme 4 mb upload alıyordum coronadan sebep düştü fakat coronadan öncede coronadan sonrada bu oyuna giremiyordum lagdan oynanmıyor var mı bi çözümü ? Ekler Adsız.webp 117.2 KB · Hit: 66
Arkadaşlar internetim coronadan öncede 50 indirme 4 mb upload alıyordum coronadan sebep düştü fakat coronadan öncede coronadan sonrada bu oyuna giremiyordum lagdan oynanmıyor var mı bi çözümü ?
berkmoonn 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 640 Reaksiyon skoru 336 3 Mayıs 2020 #2 Bendede son zamanlarda ping olmaya başladı 1k ping görüyorum ve drop giriyordu oyuna. Bizim internetlemi yoksa warzoneylemi alakalı bir durum bilemem.
Bendede son zamanlarda ping olmaya başladı 1k ping görüyorum ve drop giriyordu oyuna. Bizim internetlemi yoksa warzoneylemi alakalı bir durum bilemem.
Sinanbey 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 432 Reaksiyon skoru 134 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 berkay_kygsz yazmış: Bendede son zamanlarda ping olmaya başladı 1k ping görüyorum ve drop giriyordu oyuna. Bizim internetlemi yoksa warzoneylemi alakalı bir durum bilemem. Devamı için tıklayın... Bende oyun çıktığından beri var
berkay_kygsz yazmış: Bendede son zamanlarda ping olmaya başladı 1k ping görüyorum ve drop giriyordu oyuna. Bizim internetlemi yoksa warzoneylemi alakalı bir durum bilemem. Devamı için tıklayın... Bende oyun çıktığından beri var