Ne alabilirim bu bütçeye?Alınmaz.
Ekran değişmiş, face id iptal, pil değişmiş, arka cam çatlak (cam değişmez kasa değişmesi gerekir) yani bu adisyonu ne kutusu ne faturası kurtarır, çok pahalıya patlar. Bunun yerine ikinci el, temiz, aynı güce ve hıza sahip birebir aynı işlemcili İphone SE 2. Nesil alabilirsin. Tavsiyemdir.Ne alabilirim bu bütçeye?
kasa yok kiKasa bu şekilde.
Kasaya dair pek bir şey kalmamış. Sizin dışardan anlayamayacağınız problemlerde söz konusu olabilir. Örneğin cihazın anteni kasanın etrafında tam tur gezen bir tasarıma sahip, kasanın zarar görmesi sonucu wifi ve sim kart sinyallerinde kesintiler vs. yaşama ihtimaliniz de var.Kasa bu şekilde.
Ürün kargoda yarın elime ulaşıcak.Ben bu cihazı 7500 artı 530tl param güvende payı ödeyerek 8030TL'ye satın aldım. İade edersem 530TL Yanacak etmeli miyim?
Şimdi 530 tl yanar diyip geri iade etmezsen ilerde o cihazı hem zor satarsın hemde sana daha fazla masraf çıkarabilir. Yani almadan önce sorsaydın keşke ama olmuşla ölmüşe çare yok 530tl yanmasını göze al bence.Ben bu cihazı 7500 artı 530tl param güvende payı ödeyerek 8030TL'ye satın aldım. İade edersem 530TL Yanacak etmeli miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün kargoda yarın elime ulaşıcak.