hocam 35yd ıcın bıle cok az bı fıyat degılmıTelefon İlanları | Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Telefon İlanları - Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.comTelefon İlanları | Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Telefon İlanları - Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
O zaman hiç girme ya bence dostum içinden telefon çıksa bile açılıp kapanmadığını bilemezsin veya kronik sıkıntısı başka sıkıntıları varsa alıp sattıktan sonra senin üstüne kalır ama gene karar seninbende baskasına satacagım ıcın acamam reis
1000 Dolar. Üstüne 1K koyup satıyor. Çok ürün varsa sürümden kazanıyordur. 1-2 ay sonra bu fiyata satılacak zaten.hocam 35yd ıcın bıle cok az bı fıyat degılmı
ya bende 15 pro max yd alıcamda bu sene sence 16 pro veye pro max mi alsam sene sonu alıcam zaten1000 Dolar. Üstüne 1K koyup satıyor. Çok ürün varsa sürümden kazanıyordur. 1-2 ay sonra bu fiyata satılacak zaten.
1-2 aya 35 bandında satarlar mı kı hocam 15 pro yu 35 den verıyorlar1000 Dolar. Üstüne 1K koyup satıyor. Çok ürün varsa sürümden kazanıyordur. 1-2 ay sonra bu fiyata satılacak zaten.
Cihazın fiyatı 1000 dolar zaten. Piyasa oturunca dolar artmazsa 35 civarına satılır.1-2 aya 35 bandında satarlar mı kı hocam 15 pro yu 35 den verıyorlar
15 le aynı fıyattlar yd zaten belkı 1 2 bın oynar ılerde yuksek ıhtımal bende cok kararsızım 15 pro max mı alsam 16 pro max mi1-2 aya 35 bandında satarlar mı kı hocam 15 pro yu 35 den verıyorlar
banada bir tık oyle geldıbu fiyata imkanı yok güvenilir oldugunu dusunmuyorum he bide esenyurt istanbul:d
evet bende alacagımda fiziki sim arıyorum esim sıkıntı olur dıye yoksa kullanırdım15 le aynı fıyattlar yd zaten belkı 1 2 bın oynar ılerde yuksek ıhtımal bende cok kararsızım 15 pro max mı alsam 16 pro max mi
banada oyle geliyor knk sorayım dıye konu actım adam numara attı arayın yeter dırekt teslim ederiz diyorbu fiyata imkanı yok güvenilir oldugunu dusunmuyorum he bide esenyurt istanbul:d