Neler Yeni

(Bu iş ciddi) Türk Yapımı Bilim Kurgu Dizisi Yayında!

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Hocam biliyorsunuzdur edit yapmak uzun süredir kullanılıyor. Bunlar kanıt değil editli foto da olabilir. Kaldı ki bunlar gerçek olsa bile planlarını neden tv programlarında açık etsinler, undan çıkarları ne olacak? O paranormal simpsonlar her şeyi biliyor!! diye paylaşılan postların hepsi editle yapılan şeyler zaten.
bartlı ekran görüntüsü bu bölümden:
3. ise terminator 2'den. hatta şimdi ekran görüntüsü aldım kendim filmden. montaj değil gerçek çıktı:
Ekran görüntüsü 2023-12-27 224610.png

Ekran görüntüsü 2023-12-27 224617.png

o dediğim simpson bölümünün videosu:
2:54'e sarın.
Ekran görüntüsü 2023-12-27 225440.png

Son şey ise:

Ekler

• 1703706839422.png
    1703706839422.png
    34.6 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Paranoyak demek = Erkan Trükten gibi kişilere sövmek gibi bir şey. Sinirlenme sebebim bu. Komplo teorisi vs. diye gerçekleri inkâr ettirip duruyorlar bizlere yıllardır. Zaten bunun rahatlığı ile yıllar öncesinden planlarını gösteriyorlar...
Haklısınız hocam...
Erkan Trükten'e bu konuda destek veriyorum.
Gözümüze soka soka yaptıkları da doğrudur...

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
bartlı ekran görüntüsü bu bölümden:
3. ise terminator 2'den. hatta şimdi ekran görüntüsü aldım kendim filmden. montaj değil gerçek çıktı:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
o dediğim simpson bölümünün videosu:
2:54'e sarın.
Alıntıyı görüntüle
Son şey ise:
Hadi yapılan şeyler gerçek olsun. Neden planları izlediklerimiz şeylere subliminal olarak koyduklarını hala söylemedin? Bir amacı yok ki bunun onlara ne getirisi olacak?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Hadi yapılan şeyler gerçek olsun. Neden planları izlediklerimiz şeylere subliminal olarak koyduklarını hala söylemedin? Bir amacı yok ki bunun onlara ne getirisi olacak?
*Gerçek zaten. Her neyse, bunu yapmalarının sebebi çoğu zaman tartışılır. Bir şeyi gizlemenin yollarından biri de göz önünde tutmaktır. Bu daha mantıklı bir açıklama bence.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
*Gerçek zaten. Her neyse, bunu yapmalarının sebebi çoğu zaman tartışılır. Bir şeyi gizlemenin yollarından biri de göz önünde tutmaktır. Bu daha mantıklı bir açıklama bence.
Ya da hiç ortaya çıkarmamaktır? O dediğiniz somut varlıklar olarak ayırt edebildiğimiz şeyler için geçerli. Bir planı göze sokmanın planı gizlemek ile alakası olamaz saçmalık sadece.

Hanaz

80+ Gold
Niye güneş patlaması vs. konusu? İngiltere'de ki yetkili kişinin ardından bu diziler vs. geldi şimdi de. 9/11'de de aynısını yapmışlardı. Son aylarda iyice subliminale abanmışlardı (NTT'nin 2001 Nisan ayındski Sony tuşlu telefon reklamı, Johnny Bravo, Rugrats, The Matrix vs).
20 yil geriden geliyoruz çünki

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Ya da hiç ortaya çıkarmamaktır? O dediğiniz somut varlıklar olarak ayırt edebildiğimiz şeyler için geçerli. Bir planı göze sokmanın planı gizlemek ile alakası olamaz saçmalık sadece.
Kibirden de bunu yapıyor olabilirler ya da şeytana karşı kendilerince sorumluluklarını yerine getiriyor olabilirler. biz insanları uyardık falan diye planlara karşı ifşalayarak bazı şeyleri. Kibir olarak ise haşa biz her yerdeyiz vs. anlamında olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ibrahim taşdemir
Ben izlemiştim harbiden ilk bölümden itibaren sardı Hatta dedim ki hayret bizim Türkiye'de böyle bir izlenesi dizi yapılmış ama Spoiler vermeden söyleyeyim sonu beni gerçekten şaşırttı 2. sezonu inşallah çıkar ve nasıl olacak çok merak ediyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben izlemiştim harbiden ilk bölümden itibaren sardı Hatta dedim ki hayret bizim Türkiye'de böyle bir izlenesi dizi yapılmış ama Spoiler vermeden söyleyeyim sonu beni gerçekten şaşırttı 2. sezonu inşallah çıkar ve nasıl olacak çok merak ediyorum
Bu yorumdan sonra merak ettim daha çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,749
Üyeler
161,341
Son üye