Neler Yeni

Yardım bu işlemci bu anakartta çalışırmı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

bu üşlemci 1333mhz benim anakartım 800mhz destekliyor heralde acaba çalışırmı yinede yani işlemci 1333mhz yerine 800mhzde çalışırmı

Screenshot_1.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

sonradan yeni anakart alıcam şimdi heemn alsam bu işlemciyi çalışırmı bu anakartta

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1333mhz dediği ram desteği

bakayım hemen

Soket uymaz
soket uyuyor hocam yani şimdi çalışımı bu işlemci (işlemci modlu)

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok

bu üşlemci 1333mhz benim anakartım 800mhz destekliyor heralde acaba çalışırmı yinede yani işlemci 1333mhz yerine 800mhzde çalışırmı

Alıntıyı görüntüle

sonradan yeni anakart alıcam şimdi heemn alsam bu işlemciyi çalışırmı bu anakartta
Çalışır ama modlu BIOS falan gerekir. Bir de baya fazla ısınıyor o işlemci. Core 2 Quad serisi daha mantıklı bence.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalışır ama modlu BIOS falan gerekir. Bir de baya fazla ısınıyor o işlemci. Core 2 Quad serisi daha mantıklı bence.
yani fsb hızı düşük uyumlu değil ama yinede çalışır diyorsunuz yani işlemci zaten modlu sokette sorun yaşamam

Screenshot_1.png

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
yani fsb hızı düşük uyumlu değil ama yinede çalışır diyorsunuz yani işlemci zaten modlu sokette sorun yaşamam

Alıntıyı görüntüle
Yalnız anakartın tam modeli ne ben güncel bir şeydir diye düşünmüştüm ama üstünde şuan P4 takılıysa eski bir model olabilir. Eski çipsetler Quad Core işlemcileri desteklemiyor.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

Alıntıyı görüntüle

P4 ve Celeron ailesini destekliyor. Zannetmiyorum.. Modlu BIOS bakmak lazım.

Top Bottom