aliexpress ten işlemci alınır mı?

Harici kartın gücünü notebooktan çekmezsen olmaz.
ilk başta ekran kartını bağlayıp öyle ilwmciyi takıcağım yonga setini devre dışı bırakıp harici e.k. geçince değişeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk başta ekran kartını bağlayıp öyle ilwmciyi takıcağım yonga setini devre dışı bırakıp harici e.k. geçince değişeceğim
işlemciyi

laptop max 400tl eder yani ne alına bilir

harici ekran kartı takıcam yine sıkıntı olurmu
sizin yerinizde olsam o laptopa yükseltme yapmazdım hocam. illa bi yükseltme yapmak istiyorsanız ssd takın biraz da olsa hızlanacaktır. benzer bi cihazım var windows 8.1 32bit yükledim biraz kullanılabilir seviyeye geldi ayrıca ssd de taksam günlük işler için ideal olabilirdi.

sizin yerinizde olsam o laptopa yükseltme yapmazdım hocam. illa bi yükseltme yapmak istiyorsanız ssd takın biraz da olsa hızlanacaktır. benzer bi cihazım var windows 8.1 32bit yükledim biraz kullanılabilir seviyeye geldi ayrıca ssd de taksam günlük işler için ideal olabilirdi.
ben çok düşükte olsa oyun oynamak istiyorum bu çu an hiçbirşey açmıyor
win 10 var win 7 yapıcağım
hemde ssd var
ram arttırdım

işlemciyi
Yonga setini nasıl devre dışı bırakıyorsun? PC çalışmaz o zaman ki zaten devre dışı bırakılacak bir şey değil bu. Yonga seti de tıpkı işlemci gibi bir donanım. Anakarta lehimli olur. İşlemci ve anakart arasında haberleşmeyi sağlar veri yolu hızını ayarlar.

Yonga setini nasıl devre dışı bırakıyorsun? PC çalışmaz o zaman ki zaten devre dışı bırakılacak bir şey değil bu. Yonga seti de tıpkı işlemci gibi bir donanım. Anakarta lehimli olur. İşlemci ve anakart arasında haberleşmeyi sağlar veri yolu hızını ayarlar.
sürücülerini devre dışı bırakınca direkt yokmuş gibi oluyor

hocam malesef pek bi oyun zevki sunamaz. eğer bi bütçeniz varrsa 2.el bi sistem toplamaya çalışabiliriz
keşke olsa

hocam malesef pek bi oyun zevki sunamaz. eğer bi bütçeniz varrsa 2.el bi sistem toplamaya çalışabiliriz
ben minimum fiyata minimum ayarlarda oyun oynamak istiyorum o yüzden işlemciyi değişiceğim

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1905
knk böyle bir video buldum
Yorumlarda GL40 yonga setini kullanan birinin yükseltmesi başarısızla sonuçlandığı yazıyor.

Deneyeceksen 9500'de dene bence. Daha uyumlu görünüyor. Ama garanti değil yine yonga setinden dolayı.

GL40 yonga seti ve T9500 ile çalıştırmada başarı elde edenler var.

Ama T9500'da fiyatına değecek bir işlemci değil. Bence almayın onu da.

Fiyat/performans olarak T8300 alabilirsiniz.

Diğerlerinin fiyatı 700-900 kadar ediyor. Aradaki fiyat farkına hiç değecek kadar değil.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri