Neler Yeni

Bu işletim sistemi güvenilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
Hatta hocam anlatmıştı solid worksü crack olarak kullanıyordu sonra okulun internetine bağlanmış okulda kurum diye gözüktüğü için bilgisayarı taramış ve crack bulununca okul 5000 dolar para cezasına çaptırılmıştı.

Excator23cm

80+ Gold

w0cy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Kuşku
Öğrenci belgen ile Orjinal key alabilirsin. Öğrencilere bedava veriliyor.

Excator23cm

80+ Gold
Hatta hocam anlatmıştı solid worksü crack olarak kullanıyordu sonra okulun internetine bağlanmış okulda kurum diye gözüktüğü için bilgisayarı taramış ve crack bulununca okul 5000 dolar para cezasına çaptırılmıştı.
Ya arkadaşlar yapmayın forudma yüzleerce kişi kullanıyor bunu çocuğun gözünü korkutmayan
anlattığın çok inandırıcı gelmedi bana

Ali Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali Efe Gürbüz
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
Ya arkadaşlar yapmayın forudma yüzleerce kişi kullanıyor bunu çocuğun gözünü korkutmayan
anlattığın çok inandırıcı gelmedi bana
İnanın diye size baskı yapmadım :) inanmanıza gerek yok . Şöyle düşün bir oyun yaptın 5tl adamlar onu crack indiriyon ne olur emeğin çöp olur birazcık empati yaparsanız anlayacaksınız zaten :).

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kardeşim yapma etme bu kadar para vermene gerek yok. :D 1000 TL nedir. Microsofttan indir windowsu 30-40 tl ye orjinal key al. Kullan. Bende öyle kullanıyorum.

İmamFoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gökhan Furkan Tokat
İnanın diye size baskı yapmadım :) inanmanıza gerek yok . Şöyle düşün bir oyun yaptın 5tl adamlar onu crack indiriyon ne olur emeğin çöp olur birazcık empati yaparsanız anlayacaksınız zaten :).
birader benim babam askeri ücretle çalışan işçi yani gidiyim kendim çalışıyım babamdan 500 tl ben alıyım 500 tl neden gidiyim 1k mı veya daha fazla keye veriyim bi düşün

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Eyvah ben cmd den aktifleştirdim Bill gates ofisinde şuan ağlıyordur. Çok acımasızım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer dava açarlarsa para cezası alabilirsin.
Aynen knk milyonlarca kişi şuan microsoft yüzünden hapiste. Kanun kaçağıyız.

Top Bottom