Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
Razer Deathadder V3 Pro'nun Hz ini 4000 e çıkaran bu parçanın ismi nedir ve satan yer varsa link atabilir misiniz?
Türkiye de satılmıyor HyperPolling olarak geçiyor yurt dışından satın alabilirsinizRazer Deathadder V3 Pro'nun Hz ini 4000 e çıkaran bu parçanın ismi nedir ve satan yer varsa link atabilir misiniz?
Öncelikle teşekkürlerTürkiye de satılmıyor HyperPolling olarak geçiyor yurt dışından satın alabilirsiniz
![]()
Razer HyperPolling kablosuz Dongle için 4KHz sinyal alıcısı viper V2 PRO viper Rates V3 PRO fare yoklama oranları için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kablolu sizin için sorun yaratmayacaksa tabi daha mantıklıÖncelikle teşekkürler
Sence elimdeki V3 Pro'yu satıp kablolu Deathadder V3 alsam (8K hz'i var) daha mantıklı olmazmı? + @TahaCel
![]()
Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.473,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Nadiren sarı sitede 1500-2000TL den satanlar oluyor ilana konulduğu gibi alınıyor geneldeDongle diye geçiyor bunlar tr de bulamadım
Tamam ya ben şu V3 Pro yu satayım (+ fiyat yazmanı rica ediyorum) bir tane V3 alayım hem zaten elimde ki 1 senedir boş boş duran Razer Kablo Tutucu varKablolu sizin için sorun yaratmayacaksa tabi daha mantıklı
o kadar paraya fazla farkı olmaz alma bence bosuna default v3 pro dan dewam etÖncelikle teşekkürler
Sence elimdeki V3 Pro'yu satıp kablolu Deathadder V3 alsam (8K hz'i var) daha mantıklı olmazmı? + @TahaCel
![]()
Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.473,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilemedim be gardaşımo kadar paraya fazla farkı olmaz alma bence bosuna default v3 pro dan dewam et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boşu boşuna v3 pro gitmiş olur yapma bence
doğrudur hocam millet yurt dışından getirmeye uğraşmak istemiyoKablolu sizin için sorun yaratmayacaksa tabi daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nadiren sarı sitede 1500-2000TL den satanlar oluyor ilana konulduğu gibi alınıyor genelde
Hocam o 2.4Hz aparatı ben de ilk önce 4000Hz Dongle sanmıştımRazer deathadder v2 promun içinden buna benzer bir aparat çıktı fakat nerede kullanacağımı bilmediğim için kutunun içinde tutuyorum
valla aynı düşüncedeyim bana kalırsa hz yükseldikçe takılma artar bi yere kadar destekler bunu windowsHocam 1000hz ile 4000 Hz arasinda zerre fark yok. Direk fark yok hatta 4000hz bazen daha geç tepkiler veriyor. YouTube da çok detaylı karşılaştırmalı videosunu izlemiştim o yüzden 1000hz den sonra cikalacak Hz ler sadece teknolojik fantezi insan için önemli bir değer degil. Gereksiz masraf yapmış olursunuz çok ciddi söylüyorum.