Neler Yeni

Bu Kablosuz kulaklık nasıl??!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun
dostlar selamlar ikinci elde bir ürün buldum kulaklığın modeli Razer Nari biraz eski bir model galiba sıfırı satılmıyor ama fiyatı uygun geldi 1500 2500 arası bana makul geldi dediğim gibi başka marka almayacağım sadece bu kulaklık özelinde soruyorum bilen varsa kullanan duyan cevap verirse sevinirim

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bilmiyorum kullanmadım duymadım ama çok eski model ve bana mantıklı gelmedi. Sıfırdır hiç kullanılmamış dir o zaman belki alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum kullanmadım duymadım ama çok eski model ve bana mantıklı gelmedi. Sıfırdır hiç kullanılmamış dir o zaman belki alınabilir.
hocam diğer kablosuz arıyorum fakat bilindik markalarda şaşmayacağım malesef tecrübe ettim bunu 1. sınıf olmayan markalarda ucuz yollu güzel bir kulaklık gibi geldi bana

red1x

80+
Razer Nari eski bir kulaklık. Bence almayın, zaten eski bir kulaklık bir de şimdi kronik sorunu falan da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer Nari eski bir kulaklık. Bence almayın, zaten eski bir kulaklık bir de şimdi kronik sorunu falan da olabilir.
anladım hocam peki hangi kualklığı önerirsiniz 2 3 bandında ikinci el olur ve mümkünse razer düşünüyorum tüm ekipmanarı aynı yazılımdan kontrol vs için

Top Bottom