Yardım bu kara para aklama olabilir mi

Reaksiyon skoru
1,570
pctoplayanadam sitesinden bir oyun aldım fakat kara para aklama olabilir mi diye düşünüyorum hesaplar evet aile hesabı olarak veriliyor ve oyuna girmekten başka bir şey yapamıyorsun fakat genede aklımda bu soru sizce bu oyunun alındığı kart çalıntı olabilir mi?

pctoplayanadam sitesinden bir oyun aldım fakat kara para aklama olabilir mi diye düşünüyorum hesaplar evet aile hesabı olarak veriliyor ve oyuna girmekten başka bir şey yapamıyorsun fakat genede aklımda bu soru sizce bu oyunun alındığı kart çalıntı olabilir mi?
737372kisiye hesap dağıtma olayı değil mi durum eğer öyleyse alakasız olur biraz

olabilir,olmayadabilir.

Hocam oyunun alındığı kartın çalıntı olup olmadığını öğrenmenizin neredeyse imkanı yok. Ben de o siteyi biliyorum ama para verip de oynama taraftarı değilim.

Zamanında gibirnet de yapıyordu

hocam bu siteyle alakalı konu açmıştım ikinizde ilgilenmiştiniz oyunu aldım fakat şüpheye düştüm çalıntı kart mıdır diye sanmıyorum fakat her şey olabilir
Oyunu aldın ve sorunsuz oynayabiliyor musun şu an?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,550
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri