Neler Yeni

bu kardeşe ne yapmak lazim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
pc yi kaldır ders çalışsın spor yapsın

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
umut şahin
kardeşim her gun gelince pc ye oturur 11 de kalkar okula 3 gun gitmez 2 gun gider bilgisayardan kalk dedim bugun 9 dan 8 e kadar oturdu cocugu dove dove zor kaldirdim babam zaten bikti bu cocuga ne yapilmali
10 yaşinda
pc ye şifre koy veya int kafe yazılımları var süreli olarak aç

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Ahmet Yıldırım
kardeşim her gun gelince pc ye oturur 11 de kalkar okula 3 gun gitmez 2 gun gider bilgisayardan kalk dedim bugun 9 dan 8 e kadar oturdu cocugu dove dove zor kaldirdim babam zaten bikti bu cocuga ne yapilmali
10 yaşinda
Biraz daha devam ederse kendi bıkar diye düşünüyorum. Engellerseniz süre kısıtlaması falan koyarsanız hiç sıkılmaz salın 3-5 gün daha böyle oynasın yavaş yavaş bıkar. Bıkmazsa teker teker sevdiği şeylerden mahrum bırakın. Sevdiği yemek yapılmasın ıspanak, pırasa, lahana yemeği falan ne varsa abanın. Yemezse aç kalsın. Baktın o da olmuyor tek çare bilgisayara koy şifreyi bir daha da açamasın. Çok sıkıntı 10 yaşında o durumda olması.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Valla tecrubeme dayanarak bende yaşadım bu durumu okuldan eve gelip yatana kadar full pc oynuyodum hani sınav haftası bile öyleydim artık sıkıldım sadece açıyorum forumda geziyorum bir el cs atıp kapatıyorum tavsiyem bırakın oynasın belli bir süre sonra sıkılıcak ve salıcak bu akdar fazla oynamayı

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Kenan Çelik
Pc'yi kaldırmak, şifre koymak, dayak vs hiçbiri işe yaramaz. Bu seferde internet kafeye gider. Parası olmazsa gidemez demeyin evden bir şekilde alır gider.(Kendimden biliyorum) Maalesef bir bağımlılık bu. Dolayısıyla çocuk kendi isteğiyle bırakmıyorsa çareyi burada değil profesyonel yardımda aramalısınız.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Dışarı çıkarken alıyorsun hdmı kablosunu yanına kusursuz çözüm

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
10 yaşinda
Bilgisayara şifre koy ya da ilgili olduğu bir aktivite varsa ona yönlendirin, çocuğu da dövme.

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
çocuğun bilgisayar oyunu oynaması yerine ona alternatif vakit geçireceği bir şeyler sunun arkadaşlarıyla dışarı çıkmıyorsa siz onu alın top oynamaya çıkın olmadı bilardo falan öğretin başka alışkanlıklar kazanmadan bilgisayar oyununu azaltmaz diğer arkadaşların dediği gibi bir süre bırakır lafına bence güvenmemek lazım kim bilir ne kadar süre sonra bırakacak bu yıllar sonra da olabilir iş işten geçtikten sonra bir anlamı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

çocuğun bilgisayar oyunu oynaması yerine ona alternatif vakit geçireceği bir şeyler sunun arkadaşlarıyla dışarı çıkmıyorsa siz onu alın top oynamaya çıkın olmadı bilardo falan öğretin başka alışkanlıklar kazanmadan bilgisayar oyununu azaltmaz diğer arkadaşların dediği gibi bir süre bırakır lafına bence güvenmemek lazım kim bilir ne kadar süre sonra bırakacak bu yıllar sonra da olabilir iş işten geçtikten sonra bir anlamı yok
çocuğun bir spora yönelmesi fitnessdan bahsetmiyorum futbol basketbol tarzı veya bir hobi okçuluk falan olabilir şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz
Top Bottom