- Konu Sahibi Konu Sahibi
knk sahte ekran kartı olayından korkuyorum ben yoksa alcam danvida dışında almak istemiyorsan tek seçeneğin bu olabilir fiyat anlamında
knk sahte ekran kartı olayından korkuyorum ben yoksa alcam danvida dışında almak istemiyorsan tek seçeneğin bu olabilir fiyat anlamında
Hangi oyun ki buoynadığım oyunlarda ray tracing önemli
Çin'den kart almıyorsun dostum TRde zor denk gelirsin sahte karta bu sitelerde. Paranoyak olmaya gerek yok.knk sahte ekran kartı olayından korkuyorum ben yoksa alcam da
sahte ekran kartı olayından 2. el de ve tanınmamış satıcılardan korkabilirsinknk sahte ekran kartı olayından korkuyorum ben yoksa alcam da
Sahte kart olayı genelde eski kartlarda dönüyor. Yeni kartlarda zaten iyi bir oyun yüklediğinde düşük FPS alıyorsan anlarsınknk sahte ekran kartı olayından korkuyorum ben yoksa alcam da
Güzelbunu buldum bu nasıl![]()
Zotac NVIDIA GeForce RTX 3060 Twin Edge ZT-A30600E-10M 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Zotac NVIDIA GeForce RTX 3060 Twin Edge ZT-A30600E-10M 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com