Bu kasa alınır mı? (Acil)

Attığım kasa hakkında bir araştırma yapabilir misiniz vaktiniz varsa yarın almayı düşünüyorum ama emin olamadım
hocam klasik kasalardan biri :D hava akışı fena değil 174mm cpu soğutucu desteği var orası çok iyi ATX ana kart desteği var bir de üstüne 360mm sıvı soğutucu desteği olsaydı GOAT bir kasa olurdu alınabilir.

Alıyorum hocam o halde ben bunu yarın içindeki psuyu ucuza ikinci el satarım alıcı bulursam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam klasik kasalardan biri :D hava akışı fena değil 174mm cpu soğutucu desteği var orası çok iyi ATX ana kart desteği var bir de üstüne 360mm sıvı soğutucu desteği olsaydı GOAT bir kasa olurdu alınabilir.
Alıyorum hocam o halde ben bu kasayı

Alıyorum hocam o halde ben bunu yarın içindeki psuyu ucuza ikinci el satarım alıcı bulursam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıyorum hocam o halde ben bu kasayı
hayırlı olsun.

Ekler

• Screenshot_2025-04-11-01-06-28-739_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2025-04-11-01-06-28-739_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    339.2 KB · Hit: 14
 hocam bunlarda vardı pazarlık yaptığım 1.300 hepsinin fiyatı bu sadece sıfır kasa diye buna yöneldim fikriniz nedir
dark guardian pro da çok iyidir hocam ona da bakabilirsin.

Psusu dandik baya bilemedim fiyat fena değil gibi ama kalite kötü iyi parçalar takmaya gelmez psusu patlar parçaları da mahveder
psu su yoktur diye düşünüyorum :D 1500 TL'ye çok ucuz olur yoksa hani c4 koysa bile yine çok ucuz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,014
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri