Bu kasa alınır mı ve uygun mu

Merscyy

80+
Reaksiyon skoru
4

Arkadaşlar kasa topluyorum bu kasayı ve psu yu alıcam alıcağım anakart ve ekran kartım
rx570 8gb çift fanlı shappire
anakart ASUS PRIME A520M-K AM4 DDR4 4400 HDMI VGA M2 mATX ANAKART

neden bu anakarta bu ekran kartı demeyin ekran kartını sonra alıcam mevcut ekran kartımı kullanıyorum
gamebooster alma dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kasa topluyorum bu kasayı ve psu yu alıcam alıcağım anakart ve ekran kartım

neden bu anakarta bu ekran kartı demeyin ekran kartını sonra alıcam mevcut ekran kartımı kullanıyorum
https://www.n11.com/urun/zoko-amira...si-37765271?magaza=trbilgisayar&pid=575996034 bunu alabilirsin daha iyi

ve içinde gelen psu larda sorun var sanırım kuzenimde 4060 lı sistem gamebooster kasa var masaüstünde ses yok fakat forza horizon 4 girdiğimizde psu nun sesi artıyor ve biraz değişik bir fan sesi geliyor

gamebooster alma dostum

https://www.n11.com/urun/zoko-amira...si-37765271?magaza=trbilgisayar&pid=575996034 bunu alabilirsin daha iyi

ve içinde gelen psu larda sorun var sanırım kuzenimde 4060 lı sistem gamebooster kasa var masaüstünde ses yok fakat forza horizon 4 girdiğimizde psu nun sesi artıyor ve biraz değişik bir fan sesi geliyor
ya içinde psu var ve uygun diye aldım malesef keşke mesajını erken görseydim şuanda kargoda gelince bakıcam umarım problemli değildir teşekkür ederim ama cevabın için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,558
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri