Bu kasa fanı alınır mı ?

can1453

80+
Reaksiyon skoru
21
İkinci el 6 tane gamepower air tirbüne kasa fanı buldum kontrolcüsü dahil fiyat 1000tl kendi kasamdaki fan dark guardian mini kasasının frgb kendi fanı sizce alınır mı iyi olur mu

İkinci el 6 tane gamepower air tirbüne kasa fanı buldum kontrolcüsü dahil fiyat 1000tl kendi kasamdaki fan dark guardian mini kasasının frgb kendi fanı sizce alınır mı iyi olur mu
amazon 3lü set 550tl sattı eylül sonu 6 tane fan 2.el de 1000k vermez biraz saçma kaldı bana göre

Çok mu kötü hocam benim kasamdakine kıyasla nasıl
Kasa fanlarında olay CFM değerinde ve Rampage'in genel ürünlerin CFM değeri düşük oluyor.
Örnek veriyorum Lian Li, ThermalLight gibi markaların fanları ilgi çekici olmasa da fiyat ve genel performans açısından çok daha iyidir

Kasa fanlarında olay CFM değerinde ve Rampage'in genel ürünlerin CFM değeri düşük oluyor.
Örnek veriyorum Lian Li, ThermalLight gibi markaların fanları ilgi çekici olmasa da fiyat ve genel performans açısından çok daha iyidir
Benim kasamdaki ile karşılaştırır mısın hocam

Benim kasamdaki ile karşılaştırır mısın hocam
Bilgiyi AI ile aldım emin değilim ama senin fanlar: 39,2 CFM GamePower da internette 70 CFM gözüküyor yani senin fanlarına göre daha iyi soğutma sağlayacaktır

Geri