Zalman N2 çok çirkin, itici değilmi?Üç kurtarmaz mı?![]()
Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
En azından kaliteli.Zalman N2 çok çirkin, itici değilmi?
O kasaya 90 fan da koysan bir şey değişmez hava alacak yer yok kihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...qWxHCkDS955Db_1nUvRoCN28QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Bu Fiyata 4 Fanlı Varmı Daha İyisi?
Reis cam bu yapsın sonra da tuz buz olsun dimitoz fitresi yoksa çok tozlanır ama abdullah abinin şu videosunu öneririm
bunu yaparsan sıkıntı olmaz belki.
300 TL olduğu için ona yakın bir şey önermek istedim yoksa onu atardım bende.50TL daha verip Dark Diamon Pro Mesh Alınabilir Raider Çok Berbat Bi Kasa O Fiyata
Bilmiyorum, bana hoş geliyor, Zalman t7 var bir de, o da güzel:Alınmaz deyip öneri yapmamazlık yapmayın bence herkes bir öneri yapsın.
konu sahibinin attığı kasadaki ön panelin plastik olduğunu sanıyordum, sonuçta frisby nin her şeyi kalitesiz öyle bir kasaya cam takacaklarını sanmıyordum.Reis cam bu yapsın sonra da tuz buz olsun dimi![]()
Frisby’den özür dilemelisinkonu sahibinin attığı kasadaki ön panelin plastik olduğunu sanıyordum, sonuçta frisby nin her şeyi kalitesiz öyle bir kasaya cam takacaklarını sanmıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
zalman zm-t7 ye bak, incehesapta 290 TL idi