BU KASA NASIL?

omerunlu34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Bence yeterli değil. Düzgün hava akışı için 4 fanlı bir kasa bakmanızı öneririm.
ya birde önde 3 fanlı olan kasalara bakıyorum gece bazen açık bırakıyorum sesden dolayı canımı sıkabilir diye düşünüyorum

ARKADAŞLAR KASANIN ÜZERİNE 2 FAN TAKACAGIM ARKADA 1 ADET EGZOZ FANI BULUNMAKTA SİZCE NASIL ÇOK ISINIR MI AYRICA ANAKARTIM ARGB GİRİŞİ BULUNMAMAKTA IŞIKLAR NASIL OLACAK
sana fana ekstra para vermeden ön tarafıda mesh yapıda olna bu kasayı öneriyorum.kendi üzerinde 4 adet rgb fan var kaliteli kasadır tam bir fp ürünü

ya birde önde 3 fanlı olan kasalara bakıyorum gece bazen açık bırakıyorum sesden dolayı canımı sıkabilir diye düşünüyorum
Hocam artık o kadar sesli değiller fanlar neredeyse 20 saat açık benim pc tık yok 4 fanlı olmasına rağmen.

sana fana ekstra para vermeden ön tarafıda mesh yapıda olna bu kasayı öneriyorum.kendi üzerinde 4 adet RGB fan var kaliteli kasadır tam bir fp ürünü

reis hazır sistem almasam bakabilirdim ancak hazır sistem alıyorum
Post automatically merged:

sana fana ekstra para vermeden ön tarafıda mesh yapıda olna bu kasayı öneriyorum.kendi üzerinde 4 adet RGB fan var kaliteli kasadır tam bir fp ürünü

fanlar hediye bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,897
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri