soldakiler rotasyondaki kasalar sağdakinden düşme ihtimalleri %1 falan gibi düşün çok çok düşük oranları varprime drops şuanki drop havuzu galiba sadece bu kasalarmı düşüyor droptan yoksa diğer pahalı kasalarda düşüyormu
Ben CS:GO kasası düşürmüştümsoldakiler rotasyondaki kasalar sağdakinden düşme ihtimalleri %1 falan gibi düşün çok çok düşük oranları var
Çok nadir de olsa evet düşüyorprime drops şuanki drop havuzu galiba sadece bu kasalarmı düşüyor droptan yoksa diğer pahalı kasalarda düşüyormu
emin olamıyorum itachiprime drops şuanki drop havuzu galiba sadece bu kasalarmı düşüyor droptan yoksa diğer pahalı kasalarda düşüyormu
Oynadığın map e kadar değişen ihtimaller bu arada, çıkması çok zahmetli 2000 saatim vardır toplasan bi elin parmağını geçmez fakat çıkana m4a1 knight bile çıkıyor droplardan cs2 de de aktif olarak kasalar düşüyor diye biliyorumprime drops şuanki drop havuzu galiba sadece bu kasalarmı düşüyor droptan yoksa diğer pahalı kasalarda düşüyormu
Şu başlıkları düzgün atsanız ne oluyor cs2'de bu kasalardan düşüyor mu diyerek meselaprime drops şuanki drop havuzu galiba sadece bu kasalarmı düşüyor droptan yoksa diğer pahalı kasalarda düşüyormu