Neler Yeni

Bu kasanın marka nedir

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şundan daha iyisini 500 liraya yaparım sanayide.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vallahi bak 🤣... tek lazım olan şey anakart gibi bileşenlerin vida mesafelerini bilmek. Onuda zaten hurda kasadan çözersin.

Kafadan güzel bi tasarım yapacaksın.

Çizimi bi cnc ustasına ölçüsüyle vereceksin.lazer kesim yapılacak çapaksız.
Eğilmesi gereken yerlerde büktürüp. Perçin ile sabitle. Bi tarafına pleksiden kapak kestir. Spreyle boya. Kasa dediğimiz sac parçası. Bizde 3 arabadan tek araba yapan ustalar var buda iş mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
Vallahi bak 🤣... tek lazım olan şey anakart gibi bileşenlerin vida mesafelerini bilmek. Onuda zaten hurda kasadan çözersin.

Kafadan güzel bi tasarım yapacaksın.

Çizimi bi cnc ustasına ölçüsüyle vereceksin.lazer kesim yapılacak çapaksız.
Eğilmesi gereken yerlerde büktürüp. Perçin ile sabitle. Bi tarafına pleksiden kapak kestir. Spreyle boya. Kasa dediğimiz sac parçası. Bizde 3 arabadan tek araba yapan ustalar var buda iş mi ?
abı harikasın gerçekten ama ugrasmaya degermı bılmıyorum :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
abı harikasın gerçekten ama ugrasmaya degermı bılmıyorum :D
Acayip keyif alırsın bi düşün sadece sana özel. Camına kendi oyun nickini lazerle işleteceksin. Yada direk sac levhaya 🤟 başkan her zaman söylerim bütçe yetmiyorsa saklama kabına bile sistem kurrlur. 3 tane 20 liralık fanda, tanesi 500 liralık fanda aynı görevi görür.

Kasa ışıklı olsun diye ekran kartından yada işlemciden kısan adam benim gözümde saftır.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yapsana abi hazır müşteri de buldun yolunu bulursun 😂
Başkan bu benim yapmak istediğim bi çalışma aslında fakat Türk haklının marka takıntısı bu yatırımı bitirir.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

johndoe

80+
Kendi kasasını yurtdışında yapanlar var zaten ama genelde açık dizayn oluyor, full kapalı kasa yapan pek yok daha dönmeli noktaları falan oldugundan SSD / HDD traylere kadar. Ama yeterince ugraşılırsa olmayacagı yok tabii ki.

Custom kasa gerçekten iyiyse bilen alır, Türk olması bir şeyi degiştirmez. Bakınız gitar için türk malı pedalboard'lar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,560
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom