Şundan daha iyisini 500 liraya yaparım sanayide.
Vallahi bak ... tek lazım olan şey anakart gibi bileşenlerin vida mesafelerini bilmek. Onuda zaten hurda kasadan çözersin.
abı harikasın gerçekten ama ugrasmaya degermı bılmıyorumVallahi bak ... tek lazım olan şey anakart gibi bileşenlerin vida mesafelerini bilmek. Onuda zaten hurda kasadan çözersin.
Kafadan güzel bi tasarım yapacaksın.
Çizimi bi cnc ustasına ölçüsüyle vereceksin.lazer kesim yapılacak çapaksız.
Eğilmesi gereken yerlerde büktürüp. Perçin ile sabitle. Bi tarafına pleksiden kapak kestir. Spreyle boya. Kasa dediğimiz sac parçası. Bizde 3 arabadan tek araba yapan ustalar var buda iş mi ?
Acayip keyif alırsın bi düşün sadece sana özel. Camına kendi oyun nickini lazerle işleteceksin. Yada direk sac levhaya başkan her zaman söylerim bütçe yetmiyorsa saklama kabına bile sistem kurrlur. 3 tane 20 liralık fanda, tanesi 500 liralık fanda aynı görevi görür.abı harikasın gerçekten ama ugrasmaya degermı bılmıyorum
Yapsana abi hazır müşteri de buldun yolunu bulursunŞundan daha iyisini 500 liraya yaparım sanayide.
soğutması iyi sanırım hocam ben bakmıştımKasa güzel de
Soğutması çok müq olacağını düşünmüyorum
Ama sadece boş kasa olarak alınsa bile yeter görüntüsü çok iyi
Başkan bu benim yapmak istediğim bi çalışma aslında fakat Türk haklının marka takıntısı bu yatırımı bitirir.Yapsana abi hazır müşteri de buldun yolunu bulursun
Doğru dedin ölü yatırım olur.Başkan bu benim yapmak istediğim bi çalışma aslında fakat Türk haklının marka takıntısı bu yatırımı bitirir.