hazır sistem alıcağım için 2 kasa var birisi Deepcool cc560 v2 diğeride Deepcool Matrexx 50 mesh 4fsŞöyle bir kasa alsan daha iyi olur.
PHANTEKS XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS XT PRO ULTRA Black PH-XT523P1_DBK01, ATX Tempered Glass 4x140mm DRGB PWM Fan, Siyah Kasainventus.com.tr
Linkini atabilir misin sistemin ?hazır sistem alıcağım için 2 kasa var birisi Deepcool cc560 v2 diğeride Deepcool Matrexx 50 mesh 4fs
Kasanın üstü 360mm desteklemiyor. 240mm takabilirsin.İşlemci anakart ekran kartı değişecek
İşlemci: Ryzen 7 7700x
Anakart: B650 Gaming plus wifi
Ekran Kartı: Msi Rtx 4070 super gaming x slim
Sıvı Soğutucu: Msi Mag Coreliquid 360mm M360
Link
Peki bu sistemde ki kasa destekliyor mu sıvı soğutucuyuKasanın üstü 360mm desteklemiyor. 240mm takabilirsin.
İşlemciyi neden daha düşük seçip 500tl de fark ödüyorsun ?
Anakart özelleştirmene bir şey demiyorum.
Ekran kartına da pek gerek yok aslında.
Seçili olan kasa kalsın.
İlla buradan sıvı soğutma almak zorunda değilsin 2k ya phantom spirit evo alırsın güzel olur.
Hayır 360mm sıvı soğutucuyu desteklemiyor. Ne yapacaksın 360mm sıvı soğutucuyu ki ? Söyledim soğutucuya neden olumlu bakmıyorsun ?Peki bu sistemde ki kasa destekliyor mu sıvı soğutucuyu
İşlemci sizin dediğiniz anakart yine aynı ekran kartıda aynı soğutucuda
kasa olarak Asus A21 Plus
Link
Hocam yazları çok sıcak olduğundan dolayı tercih etmek istiyorum.Hayır 360mm sıvı soğutucuyu desteklemiyor. Ne yapacaksın 360mm sıvı soğutucuyu ki ? Söyledim soğutucuya neden olumlu bakmıyorsun ?
Sıvı soğutucu çocukluk hayalin ve daha iyi soğuttuğunu mu düşünüyorsun ? Nedir bu sıvı soğutucu manyaklığı.
Sıvı soğutucu şart değil. Söyledim kule tipi soğutucu zaten 9700x e fazla fazla yetiyor.Hocam yazları çok sıcak olduğundan dolayı tercih etmek istiyorum.
Kazık gibi montajlıyorsun kule tipini. Düşmesinin imkanı yok. Yüzdesi bile 0.Peki biraz saçma gelebilir kulağa bana hep düşücekmiş gibi bir hissiyat veriyor
Peki hocam bu sistemdeki power yeterli olur mu 650w ve birde burda soğutucu seçmez isem stock soğutucu takıcaklar bunu cıkarıp takmam gerekicek değil mi?Sıvı soğutucu şart değil. Söyledim kule tipi soğutucu zaten 9700x e fazla fazla yetiyor.