Neler Yeni

Bu kasaya hangi anakartlar olur

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İlyasbey

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aldığın kasaya herhangi bir micro ATX anakart takabilirsin. Evet dediğin gibi Project Zero anakartı için uygun bir kasa ama başka micro ATX anakartlar da takabilirsin. Anakart için bütçen ne kadar?

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İlyasbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığın kasaya herhangi bir micro ATX anakart takabilirsin. Evet dediğin gibi Project Zero anakartı için uygun bir kasa ama başka micro ATX anakartlar da takabilirsin. Anakart için bütçen ne kadar?
6 7 bin e düşünce almak istemiştim max 8 çıkar ama bruyaz sistem oldugundan siyah anakart 9olurmuy bilemedim çok da görünmez gibi aslında

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
6 7 bin e düşünce almak istemiştim max 8 çıkar ama bruyaz sistem oldugundan siyah anakart 9olurmuy bilemedim çok da görünmez gibi aslında
MSI B650 TOMAHAWK WI-FI öneririm. Siyah ama kötü durmaz bence

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
İlyasbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI B650 TOMAHAWK WI-FI öneririm. Siyah ama kötü durmaz bence
tomhawk olabilir geçenlerde indirimdeydi ama kasaya oluyormu acaba bakmak lazm bid ben asasin spirit eklicektm sığar mı acaba msı a

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tomhawk olabilir geçenlerde indirimdeydi ama kasaya oluyormu acaba bakmak lazm bid ben asasin spirit eklicektm sığar mı acaba msı a
Pardon uyumlu değil o kasaya, attığım anakart. Konuları karıştırmışım kusura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,228
Üyeler
163,803
Son üye
Yekteniya
Top Bottom