İptal et , bütçen ne kadar ?Dostlar resimdeki kasayı aldım iyi mi? yaptım kötümü sizce yarın sabah 11 gibi gelicek
ona da ben bakmıyımSistem olarak anakartim Asus b450m K2 ekran kartında galax Rtx 2060 plus
Marka model hakkında en ufak bir bilgim yok . Baktın geldi beğenmedin1300 TL idi neden iptal edeyim benim kasam hiperdi o yüzden değiştirdim camın vidası bile tutmuyordu
Kullanıyorum memnunum ama çokta memnun değilim. Düşünüyorum o halde varım.Marka model hakkında en ufak bir bilgim yok . Baktın geldi beğenmedin
Bu linkteki markanın amiral modeli çok tercih ediliyordu . Bu modeli de inceleyebilirsin. Bütçen varsa kesinlikle zoko amiral al tabii.Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Neyinden memNun değilsinizKullanıyorum memnunum ama çokta memnun değilim. Düşünüyorum o halde varım.
Uyuyor degilmi her şey hocam ben baktığımda bir sorun yoktuona da ben bakmıyım![]()
anakrtta sorun yok ekran kartı uzunluğu 29cmden kısaysa sorun olmaz kankam seni kıramadım baktım ekran kartını bulamadım tam detaylı şekildeNeyinden memNun değilsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uyuyor degilmi her şey hocam ben baktığımda bir sorun yoktu
Epeyde çok doğru olmuyor kendin kartını ölç yatay uzunluğunuKartın tasarım bilgileri bu sekilde
İşteyim eve geçince anca diyecegimde zaten 3.30 gibi dönüyorum eve uyanmam 12 buluyor o zamana kadarda gelir kargo .D uyar umarım millet çift fanli 4060 takmistiEpeyde çok doğru olmuyor kendin kartını ölç yatay uzunluğunu